Auton vuokraus toimipisteestä Zaporizzja/Intourist Hotel

 

Ohjeet toimipisteeseen Zaporizzja/Intourist Hotel

Osoite

Soborny Ave, 135, 69005 Zaporizhia, Ukraina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Zaporizzja/Intourist Hotel

Lähtöpisteenä Sixt Autovuokraamo Zaporizzija Intourist Hotel

Lähtöpisteenä Sixt Autovuokraamo Zaporizzija Intourist Hotel

Sixt Autovuokraamo Zaporizzija Intourist Hotel toivottaa sinut tervetulleeksi matkallasi Zaporizzijassa! Toimipisteemme sijaitsee aivan Soborny Avenuen varrella, josta liikkuminen Zaporizzijassa on nopeaa ja vaivatonta. Soborny Avenulla liikkuvat useat paikallisbussit, joilla pääset toimipisteeseemme kätevästi. Jää pois Festylvarna Squarella ja löydät meidät Tsentralniy Bulevardin kulmasta. Valikoimastamme löydät henkilöautot, maasturit ja farmarit. Autonvuokraus Zaporizzija Intourist Hotelin toimipisteessämme sujuu näppärästi tehdessäsi varauksen ennakkoon verkkosivuillamme tai puhelimitse. Henkilökuntamme valitsee toiveidesi mukaisen vuokra-auton Zaporizzija Intourist Hotelin valikoimasta, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi kategorian. Työasiat hoituvat kätevästi ja lomamatka sujuu rattoisasti valitessasi autonvuokrauksen Zaporizzija Intourist Hotellissa. Sixt Autovuokraamo Zaporizzija Intourist Hotelin keskeinen sijainti on erinomainen lähtöpiste matkallasi tässä nuoressa teollisuuskaupungissa.
Zaporizzijan kadut tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Zaporizzijan kadut tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Kansainvälinen Sixt Autovuokraamo tunnetaan korkealaatuisesta asiakaspalvelustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistan jo yli sadan vuoden kokemuksella. Saksassa perustetun perheyrityksen toimipisteet sijaitsevat tätä nykyä 105 maassa. Autokalustomme kuuluu Euroopan parhaimpiin, ja uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Sixt Autovuokraamo Zaporizzija Intourist Hotelin valikoimasta löydät sekä kaupunkiajoon erinomaisesti soveltuvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit joissa koko perhe matkustaa mukavasti että luotettavat maasturit, joilla ajo maaseudun haastavimmillakin reiteillä on mukavaa. Voit vaikuttaa myös siihen, onko vuokra-autossasi automaatti- vai manuaalivaihteisto. Matkasi sujuu mutkitta, kun lisäät palvelusopimukseesi kätevän GPS-navigaattorin. Pikkuväen matka taittuu mukavammin lastenistuimessa, ja lisäturvaa matkallesi saat lisäämällä palvelupakettiisi vakuutuksen. Voit myös valita sopimukseen sisällytettäväksi useita kuljettajia, ja olemme myös huomioineet alle 25-vuotiaat kuljettajat. Pidemmillä matkoilla hyödynnä lisäpalveluihimme kuuluva rajoittamaton kilometrimäärä. Nauti vapaudesta valitsemalla Sixtin vuokra-auto Zaporizzija Intourist Hotelista ja saat enemmän irti matkastasi Ukrainaissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Zaporizzja/Intourist Hotel

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Zaporizzja/Intourist Hotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Zaporizzja/Intourist Hotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Zaporizzja/Intourist Hotel?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Zaporizzja/Intourist Hotel syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Zaporizzja/Intourist Hotel

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Zaporizzja/Intourist Hotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Zaporizzja/Intourist Hotel

Näytä lisää