Autonvuokraus
Debrecen
Piilota
Unkari // Debrecen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Debrecen

Sixt Autovuokraamo Debrecen on osa kansainvälistä Sixt-ketjua, ja olemme Euroopassa autovuokraamojen kärkikolmikossa. Autokalustomme Sixt Autovuokraamo Debrecenissa käsittää kaikki kategoriamme: henkilöautot, farmarit, maasturit, urheilu- ja avoautot sekä pakettiautot. Autonvuokraus Debrecenissä on vaivatonta, kun valitset luotettavat palvelumme. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, ja nauti nopeasta ja toimivasta palvelustamme toimipisteessämme Sixt Debrecenissä. Emme valitettavasti voi taata sinulle tiettyä automallia, mutta ystävällinen henkilökuntamme osaa valita käyttöösi sinulle parhaiten sopivan vuokra-auton Debrecenissä. Varauksen tehtyäsi voit noutaa avaimet toimipisteestämme ja vuokra-auto on valmis käyttöösi. Loma perheen parissa tai ystävien kesken voi alkaa hyvillää mielin valitessasi autonvuokrauksen Debrecenissä.

 
 • Debrecen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tee unelmiesi automatkasta totta Sixtin palveluilla

Tasokasta palvelua tarjoava Sixt on varma valinta, kun haluat käyttöösi laadukkaan vuokra-auton luotettavalta taholta. Autonvuokraus Debrecenissä tarjoaa juuri tätä ja paljon muuta. Autokalustomme käsittää kaikki Sixtin vuokra-autokategoriat. Näitä ovat taloudelliset henkilöautot ja sedanit, tilavat farmarit, luotettavat maasturit, luksusluokan urheiluautot ja avoautot sekä moneen tarpeeseen soveltuvat pakettiautot. Kun teet varauksesti verkkosivuillamme tai puhelimitse, henkilökuntamme valitsee sinulle toiveidesi mukaisen vuokra-auton. Huomautamme kuitenkin ystävällisesti, ettemme voi varata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Lisäpalveluina tarjoamme erilaisia ratkaisuja turvallisuuden ja mukavuuden lisäämiseksi matkallasi. Voit esimerkiksi lisätä palvelupakettiisi GPS-navigaattorin, jolla pääset määränpäähäsi mutkitta. Lapsiperheiden matka helpottuu lasten turvaistuimilla. Aktiivilomailijat hyötyvät kattotelineistä, joille voi pakata urheiluvälineitä. Sopimukseen voi halutessaan lisätä myös useita kuljettajia, ja alle 25-vuotiaat kuljettajat on myös huomioitu. Viimeistele vuokrasopimus lisäturvaa tuovilla vakuutuksilla ja olet valmis matkaan!

Tutustu kulttuurikaupunki Debreceniin Sixtin vuokra-autolla

Unkarin toiseksi suurin kaupunki Debrecen pitää sisällään runsaasti kulttuuria ja historiaa. Lähde liikkeelle kaupungin keskustassa sijaitsevalta Kossuthin aukiolta, suuntaa matkasi kohti parin sadan metrin päässä sijaitsevaa Pyhän Annan katedraalia, seuraa sitten Sumen tietä parin kilometrin verran etelään ja käänny Alaszka Kft -tavaratalon kohdalla vasemmalle. Jatka vielä noin kilometrin verran, kunnes näet opasteet Kerekestelepin kylpylään. Sixtin avulla pääset perille!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service