Auton vuokraus maassa Unkari

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Unkari

Suosituin kohteessa Unkari

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2 alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Unkari

Sixt Autovuokraamoista Unkarissa jokainen löytää itselleen mieleisen ja tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Valikoimiimme kuuluu niin henkilöautot, farmarit ja maasturit tilaa ja tehokkuutta vaativille kuin myös minibussit isommille porukoille. Olitpa sitten lomamatkalla tai työn merkeissä liikkeellä,  meiltä saat tarvitsemasi vuokra-auton. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain auton kategorian. Toimipisteestä riippuen autonvuokraamoistamme voi myös valita monia lisäpalveluja. Suosittelemme navigointilaitteen vuokraamista, jotta määränpää löytyy ongelmitta. Voit myös halutessasi lisätä toisen kuljettajan varaukseesi. Tarvittaessa tarjoamme myös vauvan turvakaukalon tai lastenistuimen lisämaksusta. Varauksen tekeminen on helpointa joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Käyttäessäsi luotettavaa Sixt Autovuokraamoa Unkarissa voit keskittyä lomailuun ja autoilusta nauttimiseen! Ajaminen ja autonvuokraus Unkarissa

Sixt Autovuokraamoista Unkarissa jokainen löytää itselleen mieleisen ja tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Valikoimiimme kuuluu niin henkilöautot, farmarit ja maasturit tilaa ja tehokkuutta vaativille kuin myös minibussit isommille porukoille. Olitpa sitten lomamatkalla tai työn merkeissä liikkeellä, meiltä saat tarvitsemasi vuokra-auton. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain auton kategorian. Toimipisteestä riippuen autonvuokraamoistamme voi myös valita monia lisäpalveluja. Suosittelemme navigointilaitteen vuokraamista, jotta määränpää löytyy ongelmitta. Voit myös halutessasi lisätä toisen kuljettajan varaukseesi. Tarvittaessa tarjoamme myös vauvan turvakaukalon tai lastenistuimen lisämaksusta. Varauksen tekeminen on helpointa joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Käyttäessäsi luotettavaa Sixt Autovuokraamoa Unkarissa voit keskittyä lomailuun ja autoilusta nauttimiseen! Ajaminen ja autonvuokraus Unkarissa

Autonvuokraus Unkarissa on kätevä tapa ottaa haltuun tämän suhteellisen kompaktin maan eri alueet. Pääkaupunki Budapest sijaitsee maan keskiosassa, joten sieltä ei ole turhan pitkä matka mihinkään maan osaan ja parin tunnin ajomatkan päässä löytyy niin kulttuurikohteita, viinialueita kuin kaunista luontoakin. Hyväkuntoisia moottoriteitä pitkin on ilo ajella. Huomioithan, että monilla moottoriteillä on tiemaksu. Käytössä ei ole portteja, joissa tämän voisi maksaa, joten moottoriteitä käyttävien tulee ostaa tarra etukäteen huoltoasemilla. Muistathan myös, että maassa on ajamisen ja alkoholin suhteen nollatoleranssi, joten yhdenkään viinihuikan jälkeen ei saa lähteä autoilemaan. Maassa on tiukka kontrolli liikennesääntöjen ja nopeusrajoitusten suhteen, joten ajaminen on turvallista ja mukavaa.
Vuokra-auto Unkarissa on paras tapa tutustua maahan pintaa syvemmältä!

Vuokra-auto Unkarissa on paras tapa tutustua maahan pintaa syvemmältä!

Unkariin lennetään tavallisesti Budapestin lentokentälle. Budapest on upea kaupunki, jossa viettää helposti muutaman päivän, mutta maassa on paljon muutakin nähtävää, jonne on näppärä ajella vuokra-autolla. Lyhyen ajomatkan päässä Budapestista löytyy esimerkiksi Esztergomin historiallinen kylä upeine basilikoineen tai Szentendren taiteilijakylä, josta voi ostaa monenlaisia käsitöitä. Unkarin suurin järvi ja suosittu kesälomakohde Balaton sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Budapestistä. Maassa on myös lukuisia viinialueita eri puolilla maata, joten viineistä kiinnostuneille riittää työsarkaa viinitiloilla vierailussa. Esimerkiksi Egerin kaupungissa voi tutustua kuuluisaan Egri Bikaver-punaviiniin, kun makeiden viinien ystäviä taas houkuttelee Tokajin alue. Molemmat alueet sijaitsevat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista. Eikä toki pidä unohtaa kuuluisaa Hortobagyn pustaa, jossa voi nauttia mahtavista perinteisistä pidoista katsellen hevosmiesten showta ja saada samalla mahan täyteen herkullista unkarilaista ruokaa ja viiniä! Autonvuokraus Unkarissa mahdollistaa todellisen aktiiviloman täynnä kokemuksia joka makuun.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Unkari

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Unkari?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Unkari sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Unkari.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Unkari?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1468 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Unkari

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Unkari?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Unkari?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Unkari

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Unkari

Näytä lisää