Auton vuokraus alueella Budapest

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Budapest

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Budapest Lentoasema Term. 2 alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Budapest

Sixt palvelee laadukkaasti ja asiantuntevasti

Sixt palvelee laadukkaasti ja asiantuntevasti

Sixtin Autovuokraamo Budapestissä palvelee sinua viikon jokaisena päivänä, olitpa sitten työ- tai lomareissulla. Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman uusia vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löytyvät muun muassa pienet kompaktit kaupunkiautot, keskikokoiset perhemallit, premium-luokan ajoneuvot ja minibussit. Tutustu vuokra-autoihimme ja kilpailukykyisiin hintoihimme verkkosivullamme. Hyvin varusteltu autokalustomme tarjoaa oivan lähtökohdan autonvuokraukselle Budapestissä. Yksin tai kaksin matkustavat voivat valita vuokra-autokseen pienen taloudellisen kaupunkiauton. Suurempaan perheluokan farmariin mahtuvat niin lapset kuin harrastevälineetkin helposti. Tyylikkäät premium-sedanit ja -maasturit keräävät katseita sekä parkkipaikalla että tien päällä. Minibussiin mahtuu isompikin seurue ja pakettiautolla kuljetat kätevästi suuret tavarat. Voit valita itsellesi autoluokan, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Autovuokraamomme Budapestissä tarjoaa useita hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokrauksen yhteydessä. Vakuutukseen voit ostaa lisäturvana kolari- tai varkausturvan tai vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Voit myös nimetä vuokra-autoosi varakuljettajan tai vuokrata edullisen navigaattorin. Lapsiperheiden autonvuokraus Budapestissä on turvallista, sillä vuokrattavana on vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia vahvistettuja turvaistuimia.
Tutustu vuokra-autollasi sekä Budaan että Pestiin

Tutustu vuokra-autollasi sekä Budaan että Pestiin

Budapest on Unkarin pääkaupunki ja siellä on 1,8 miljoonaa asukasta. Kaupunkia halkoo legendaarinen Tonava, jonka länsirannan rinteiltä löytyy Buda ja alavalta itärannalta Pest. Upeat rannat ja komeat sillat ovat näkemisen arvoisia, joten saat vuokra-autolla Budapestin parhaat maisemat käden ulottuville. Joen itäpuolella sijaitsevaan yli 150 vuotta vanhaan Budapestin eläintarhaan on helppo ajaa vuokra-autolla vaikka koko perheen voimin. Samalla voi tutustua vieressä sijaitsevaan kasvitieteelliseen puutarhaan. Myös ajelu Budan puolelle kannattaa, sillä sieltä löytyy Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva Budan Linnavuori. Siellä on historiallisia kirkkoja, Budan linna ja useita taide- ja historiamuseoita. Formulafanien vuokra-auton keula suuntautunee kesällä Hungaroringille, jonne on Budapestin kehätieltä vajaan kymmenen kilometrin matka. Jos haluat hemmotella itseäsi mineraalikylvyissä, hurauta vuokra-autolla Budapestin ehkä kuuluisimpaan kylpylään Tonavan länsirannalle. Gellertin altaiden vesi tulee suoraan kuumista lähteistä ja sen uskotaan auttavan moneen vaivaan.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Budapest
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Budapest?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Budapest sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Budapest.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Budapest?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Budapest. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 1268 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Budapest
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Budapest?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Budapest?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Budapest?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?