Auton vuokraus toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2

 

Suosituin kohteessa Budapest Lentoasema Term. 2

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2 alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Budapest Lentoasema Term. 2

Osoite

Budapest Liszt Ferenc Term. 2B, 1180 Budapest, Unkari
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:45 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:45 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Budapest Lentoasema Term. 2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Budapestin lentoasemalla T2:sta tekee lomastasi helpomman heti sen ensiminuuteista lähtien. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä saat niin henkilöautot, sedanit, katumaasturit, nelivedot, urheiluautot kuin luksusautotkin. Määritä vain oma budjettisi ja valitse auto sen mukaan. Auton vuokraan voi lisätä myös erilaisia lisäpalveluita. Sellaisia ovat esimerkiksi lastenistuin, GPS-navigaattori, rajoittamattomat kilometrit, ylimääräinen kuljettaja sekä täysvakuutus. Suuntaa vain toimipisteellemme, kun koneesi laskeutuu Budapestin lentoasemalle Terminal 2, BUD. Jos olet varannut auton ennakkoon, voit vain käydä hakemassa auton avaimet toimipisteeltä. Varaa auto joko netistä tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.
Autonvuokraus Budapestin lentoasemalta terminaalista 2 käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Budapestin lentoasemalta terminaalista 2 käy kätevästi netissä

Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema sijaitsee hieman vajaan 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan ajaa siis vuokra-autolla vain puolessa tunnissa. Kun saavut terminaaliin 2, on siellä erillinen autonvuokrauksen toimipisteemme. Löydät sen saapuvien aulasta. Vuokraamomme palvelee ympäri vuorokauden, joten voit palauttaa autosi mihin tahansa aikaan paluulentosi lähteekään. Sinun ei siis tarvitse viettää lentoasemalla tuntikausia, vaan voit tulla juuri sopivasti ennen koneesi lähtöä.
Kierrä kaupunkia vuokra-autolla

Kierrä kaupunkia vuokra-autolla

Autonvuokraus Budapestin lentoasemalta T2-terminaalista tekee lomastasi helpompaa, kun kaikkea ei tarvitse suunnitella tarkasti etukäteen. Kaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan, taiteestaan, musiikistaan ja kylpylöistään. Auto tuleekin tarpeeseen, jos aiot viettää rentouttavan kylpyläloman. Suurin osa kylpylöistä nimittäin sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Itse kaupungissa sijaitsevia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi värikäs Ödön Lechnerin suunnittelema, jugend-tyyliä edustava Geologian instituutti, Unkarin kansallisgalleria, Taidehalli ja Kuvataiteiden museo. Myös kaupunkia halkova joki on monen turistin mieleen. Läntistä osaa kutsutaan Budaksi ja itäistä Pestiksi. Ota siis vuokra-auto Budapestin lentoasemalta T2-terminaalista ja lähde elämäsi seikkailuun. Tulet takuulla kokemaan unohtumattoman loman tässä hurmaavassa kaupungissa. Jos sinulla on on kysyttävää joko autoa vuokratessasi tai vuokrauksen aikana, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua milloin ikinä tarvitsetkaan neuvoja.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Budapest Lentoasema Term. 2?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2 sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 920 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Budapest Lentoasema Term. 2

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Budapest Lentoasema Term. 2?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Budapest Lentoasema Term. 2?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?