Auton vuokraus toimipisteestä Györ

 

Ohjeet toimipisteeseen Györ

Osoite

Bartok Bela u.14, 9023 Györ, Unkari
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Györ

Unkarin Gyöer odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Unkarin Gyöer odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Sixt Autovuokraamo Gyöer tarjoaa laadukkaan ja kilpailukykyisen aloituksen matkallesi, olit sitten liikereissulla tai lomamatkalla ystävien kanssa. Toimipisteemme löytyy helposti Gyöerin keskustasta ja sinne saavut helposti kävellen noin 5 minuutissa ja Sixtin vuokra-autolla jatkat matkaasi eteenpäin liittymällä 1-valtatielle, joka kulkee aivan toimipisteemme lähettyviltä. Gyöerin autonvuokrauspisteemme lähettyvillä sijaitsevat kaikki tarvittavat ravintolat ja palvelut, joten se löytyykin siis niin sanotusti kaiken ytimestä. Autovalikoimamme on laaja ja laadukas, se koostuu tunnettujen merkkien uusista autoista, jotka ovat keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja hyvin varusteltuja, jotta sinun ajomatkasi olisivat mahdollisimman mukavia. Perheille, seurueille kuin yksin matkustavillekin meiltä löytyvät taloudelliset henkilöautot ja farmarit. Mikäli näyttävyyttä kaivataan, kannattaa tutustua tyylikkäisiin avo- ja urheiluautoihimme, joilla teet näyttävän saapumisen vaikkapa liiketapaamisiin. Tilavat maasturit taas sopivat seikkailijoille, jotka eivät pelkää valita haastavampiakaan reittejä. Jos on tarvetta kuljettaa tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautoihimme, jotka ovat oiva apu tilantarpeeseen. Sixt Gyöer auttaa sinua mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä!
Koe autonvuokraus Gyöerissä Sixtin kautta

Koe autonvuokraus Gyöerissä Sixtin kautta

Sixt Autovuokraamo Gyöer tarjoaa laadukkaat merkkiautot, joihin saat tarpeidesi mukaan valita kätevät lisäpalvelut, jotka löydät tarkemmin vielä verkkosivuiltamme. Mikäli haluat tutustua Gyöerin lähiympäristöön kilometreistä ja reiteistä välittämättä, kannattaa tutustua lisäpalveluvaihtoehtoihimme vapaista ajokilometreistä sekä kätevästä GPS-navigaattorista. Näiden avulla huoleton seikkailu on taattu, sillä voit vain keskittyä ajonautintoon. Lasten kanssa matkustaville varaukseen hyödyllinen lisä ovat lastenistuimet, jotka tarjoavat turvalliset kyydit myös perheen pienimmille. Luotettavat lisäturvavaihtoehdot löydät myös Sixt Autovuokraamo Gyöerista ja ne ovat tutustumisen arvoisia. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki tai malli selviää vasta auton noudon yhteydessä. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Györ

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Györ.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Györ?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Györ?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Györ syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Györ

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Györ?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Györ

    Näytä lisää