Auton vuokraus toimipisteestä Miskolc

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Miskolc toimipaikkaan

Osoite

Futo u. 73, 3508 Miskolc, Unkari
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipaikassa Miskolc

Nauti ajomukavuudesta Sixt Miskolcin vuokra-auton kyydissä

Nauti ajomukavuudesta Sixt Miskolcin vuokra-auton kyydissä

Sixt Autovuokraamo Miskolc toivottaa liikematkailijat sekä lomailijat lämpimästi tervetulleiksi! Kun haluat aloittaa matkasi laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan, käänny Sixtin puoleen autonvuokrausasioissa Miskolcissa. Sixtin Miskolcin-toimipisteemme löydät kätevästi kaupungin keskustan läheisyydestä ja sinne kulkevat linja-autot tasaisin väliajoin. Linja-autolla pääsetkin noutamaan vuokra-autosi noin 30 minuutissa, jonka jälkeen jatkat matkaasi helposti julkisen liikenteen aikatauluista välittämättä omalla Sixt-vuokra-autollasi. Toimipisteestämme löydät kattavan merkkiautojen valikoiman, kaikki ajoneuvomme ovat myös uusia keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Kätevillä ja taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee isompikin seurue tai yksin matkustava. Tilavat maasturit kuljettavat perille seikkailijat, jotka haluavat perille laadukkaiden kyytien kera. Näyttävät urheilu- ja avoautot taas tarjoavat tyylikkäät kyydit liiketapaamisiin. Mikäli tavaraa on paljon mukana, kannattaa tarkistaa pakettiautovaihtoehtomme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon viikon jokaisena päivänä!
Sixt Miskolc antaa matkallesi sujuvan alun

Sixt Miskolc antaa matkallesi sujuvan alun

Sixt Autovuokraamo Miskolc tarjoaa kattavan ja laadukkaan autovalikoiman sekä mahdollisuuden lisätä laadukkaita lisäpalveluita varaukseesi tarpeidesi mukaan. Vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori sopivat matkailijalle, joka haluaa tutustua kaupunkiin ja maahan rauhassa ilman huolia reittivalinnoista tai kilometreistä. Lapsiperheille oiva ratkaisu on lastenistuimet, jotka turvaavat perheen pienimpien matkan. Mikäli mukana on isompi seurue ja useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta ajomukavuus on mahdollista jakaa myös muiden kanssa. Mielenrauhaa ajomatkoillesi tuovat Sixt Miskolcin tarjoamat lisäturvavaihtoehdot, joihin kannattaa tutustua. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti, jotta voit nauttia vuokra-autostasi mahdollisimman pitkään omien aikataulujesi mukaisesti. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen luvata. Sixt Miskolc auttaa sinua mahdollisissa kysymyksissä ja sopivan ajoneuvon valitsemisessa mielellään, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Miskolc
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Miskolc.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Miskolc?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Miskolc?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Miskolc syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Miskolc
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Miskolc?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Miskolc

    Näytä lisää