Autonvuokraus
Montevideo/Delivery Service
Piilota
Uruguay // Montevideo // Montevideo/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Montevideo/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery to Hotels
  11100 Montevideo UY +598-26840125
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 

Sixt Montevideo tarjoaa laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Onko suunnitelmissa matkustaa Montevideoon työmatkan tai lomareissun merkeissä ja haluat aloittaa matkasi sujuvasti? Siinä tapauksessa kannattaa kääntyä Sixt Autovuokraamo Montevideon puoleen, sillä me tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman merkkiautoja, joista sinun on helppo valita mieleisesi. Sixt Montevideo Delivery Service toimittaa vuokra-autosi valitsemaasi toimitusosoitteeseen, joten voit valita itsellesi sopivan paikan, mistä noudat uuden vuokra-autosi ja sama toimii myös palautuksen kanssa. Ota siis yhteys asiantuntevaan asiakaspalveluumme varauksen yhteydessä ja sovi heidän kanssaan, mistä noudat ajoneuvosi Montevideossa.

Montevideo on Uruguayn pääkaupunki ja omalla Sixtin vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan siihen laajemmin. Autovalikoimamme on laaja ja sieltä löytyy kätevät ja taloudelliset henkilöautot ja maasturit, joilla tutustut kaupunkiin yksin tai isommankin seurueen kanssa. Tilavat maasturit taas kuljettavat isommankin työporukan liiketapaamisiin ja ei tule ahdasta. Jos haluat kierrellä kaupunkia tyylillä, valitse allesi hienot urheilu- tai avoautot, jotka toimivat todellisina katseenvangitsijoina. Mikäli tarvitset vuokra-autoa tavarankuljetukseen, löytyy meiltä myös laadukkaat pakettiautot, joilla kuljetat suurempiakin tavaramääriä kevyesti. Varaa vuokra-autosi jo etukäteen ja vieraile verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Myös ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä!

Sixt Montevideo tarjoaa laatua edulliseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Montevideon autovalikoimasta löydät laadukkaiden automerkkien eri mallit, jotka sopivat niin työmatkalaisille kuin lomalaisillekin. Varaustasi voit aina muokata tarpeidesi mukaan ja lisätä matkalle tarvittavat lisäpalvelut. Lasten kanssa matkustaville varaukseen on hyödyllistä lisätä lastenistuimet turvaamaan perheen pienimpien ajomatkat. Kätevä GPS-navigaattori kuljettaa perille eri kohteisiin ja vapaat ajokilometrit sallivat huolettomat reittivalinnat. Mikäli matkassa mukana on useampi innokas kuski, kannattaa harkita lisäkuljettajan lisäämistä varaukseen, jotta ajonautinnon pääsee jakamaan kaverin kanssa. Huomioithan varausta tehdessäsi, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme pysty etukäteen lupaamaan. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta vaikka samantien ja pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Montevideossa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Montevideo/Delivery Service MVDC01 Delivery to Hotels 11100 Montevideo -34.903795, -56.185906 +598-26840125

Sixt-toimipiste Montevideo/Delivery Service MVDC01

Delivery to Hotels
11100 Montevideo
 
Puhelinnro +598-26840125

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service