Autonvuokraus
Tartu
Piilota
Viro // Tartu
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tartu

Sixt tarjoaa sinulle laadukasta autonvuokrausta Tartossa. Voit valita hyvin varustellusta autokalustosta itsellesi sopivan vuokra-auton, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Vaihtoehtoja löytyy pienistä kaupunkiautoista aina suuriin sedan- ja farmarimalleihin unohtamatta minibusseja ja pakettiautoja. Tarvittaessa voit hyödyntää myös monia edullisia lisäpalveluja autovuokraamossamme Tartossa. Tarkista kilpailukykyiset hinnat verkkosivultamme ja varaa mieleisesi vuokra-auto.

 
 • Tartu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Tartu City

  Sixt Autonvuokraus
  Viljandi maantee 48
  50411 Tartu

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Asiantuntevaa ja laadukasta autonvuokrausta Tartossa

Sixtin vuokra-autovalikoima on suunniteltu asiakkaiden tarpeita ajatellen. Yksin matkustaville tai pariskunnille on tarjolla taloudellisia kaupunkiautoja. Seurueen tai tavaramäärän kasvaessa sopiva auto löytyy isommista sedan- tai farmarimalleista ja vieläkin suurempaan tilantarpeeseen on ratkaisuna minibussi tai pakettiauto. Premium-luokan ajopelit tuovat tyylikkyyttä ja ripauksen ylellisyyttä autoiluun. Voit valita varaustilanteessa itsellesi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Autovuokraamomme Tartossa tarjoaa useita hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokraajille. Voit nimetä vuokra-autoosi varakuljettajan tai ostaa edullisesti vapaat kilometrit. Vakuutukseen saa lisäturvana matkan jatkumisturvan, kolari-, lasi- tai rengasturvan. Myös GPS-navigaattori, talvirengaspaketti ja suksiboksi löytyvät valikoimasta. Lapsiperheet saavat vuokra-autoonsa Tartossa tarvittaessa vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen tai korokeistuimen.

Nauti vuokra-autolla Itä-Viron maisemista

Tuhat vuotta sitten perustettu Tartto on maan toiseksi suurin kaupunki vajaalla sadallatuhannella asukkaalla. Kaupunkia halkoo Emajoki, joka yhdistää toisiinsa Viron kaksi suurinta järveä. Joen länsirannan tuntumasta löytyvät keskiajalta peräisin olevat Johanneksen kirkko, tuomiokirkon rauniot ja historiallisen kaupunginmuurin jäänteet. Historiasta kiinnostuneille on helppo suositella vuokra-autoilua joen toiselle rannalle kaupunginmuseoon, josta tutustumisen jälkeen onkin kätevä jatkaa ajoa parin kilometrin päähän Viron kansallismuseoon. Lapsiperheiden kannattaa suunnata vuokra-auto Tartossa keskustan uuteen osaan ja siellä AHHAA-tiedekeskukseen. Baltian suurin tiedekeskus tarjoaa mielenkiintoista puuhattavaa kaiken ikäisille. Uinnin ja vesileikkien ystävien suosikkipaikka lienee viereinen Aura-vesipuisto. Mukavan päiväreissun voi tehdä vuokra-autolla noin neljänkymmenen kilometrin päässä olevan Peipsijärven rantamaisemiin. Järvi kuuluu Euroopan viiden suurimman luonnontilaisen järven joukkoon. Samalla reissulla kannattaa tutustua Alatskiven uusgoottilaistyyliseen linnaan, joka on alun perin rakennettu 1500-luvulla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service