Autonvuokraus
Aberdeen
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Aberdeen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Aberdeen

Kun matkakohteenasi on Aberdeen, Skotlannin kolmanneksi suurin kaupunki, Sixt autonvuokraus antaa mainion mahdollisuuden tutustua tähän ihastuttavaan suurkaupunkiin omalla ajallasi ja oman suunnitelman mukaan. Ota allesi autonvuokraus Aberdeenin taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, sporttisen kaunis urheiluauto tai joka kolkassa pätevä maastoauto. Vuokra-auto, joka sopii parhaiten suunnitelmiisi, matkaseurueesi kokoon ja maastoon, jossa aiot liikkua.

 
 • Aberdeen Lentoasema
  Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Aberdeen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt autovuokraamo antaa avaimet Aberdeenin valloitukseen

Autovuokraamo Aberdeenin uusissa vuokra-autoissa on monia moderneja palveluita jo valmiina, mutta niiden lisäksi voit pyytää perheen pienimmille istuinta autoon tai kysyä, mitä muita palveluita autonvuokraus Aberdeenillä on saatavilla lapsiperheen mukavaan matkailuun. GPS:n avulla löydät helposti perille, vaikka välillä ottaisitkin käännöksen väärään suuntaan. Oikeanpuoleinen liikenne vaatii hetken harjoittelua, joten ole armollinen itsellesi ja ota rauhallisesti miellyttävästi eteenpäin lipuvan vuokra-auton ratissa. Laita radiosta paikallinen kanava päälle ja nauti autenttisen brittiläisestä tunnelmasta ilman turhia huolia. Vuokra-auto Aberdeen antaa mielellään muitakin vinkkejä, joilla saat autostasi mahdollisimman mukavan matkakumppanin.

Koe Yhdistynyt Kuningaskunta omalla tavallasi ja omilla ehdoillasi

Vuokra-autolla koet ja näet enemmän kuin julkisia kulkuneuvoja käyttämällä. Kun tien varrella huomaat houkuttelevan kohteen, voit vapaasti poiketa omasta aikataulustasi ja tehdä milloin tahansa pienen lisälenkin matkaasi. Nämä reitin varrelta löytyvät kohteet ovatkin monen matkan todellisia helmiä. Yllättävästi eteen osuvat idylliset kylät Skotlannin maaseudulla, Aberdeenin liepeillä, jäävät pysyvästi mieleesi, kun löydät ne itse ilman erillistä matkaopasta. Aberdeenin hulppeaan arkkitehtuurin tutustut mukavasti autolla kierrellen. Ota suunnaksi vaikkapa Skotlannin vanhin rakennus Provost Skenen talo tai tutustu alueen vanhoihin, pittoreskeihin kalastusmajoihin. Autovuokraamo Aberdeenin vuokra-autolla taitat kätevästi myös matkat alueen viehättäviin luonnonpuistoihin, kuten Hazleheadiin. Jätä auto puiston liepeille parkkiin ja pidä vaikkapa mukava eväsretki isojen lehvästöjen alla. Jos nautit golfin pelaamisesta, Skotlanti on matkakohteista mitä parhain. Kenttiä on sekä ammattimaisempien pelaajien kuin myös minigolfin harrastajien käyttöön. Koko perhe nauttii varmasti Pirate Islandin 18-reikäisen minigolf-radalla pelaamisesta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service