Auton vuokraus toimipisteestä Aberdeen Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Aberdeen Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Aberdeen Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Aberdeen Lentoasema

Osoite

Upper Farburn Road Car Rental Centre, AB21 7GR Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 20:00
La - Su
08:00 - 16:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Aberdeen Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalla tarjoaa hyvin kattavan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Meiltä saat vuokrattua niin tavalliset henkilöautot kuin perheiden käyttöön sopivat farmarit. Näiden lisäksi valikoimamme sisältää katumaastureita, nelivetoja, urheiluautoja ja avoautoja. Voit valita vuokra-autoosi myös lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin tai tarvittaessa lastenistuimen. Mikäli aikeissasi on ajaa pitempiä matkoja, kannattaa sinun ottaa rajoittamattomat kilometrit. Niiden turvin sinun ei tarvitse murehtia ylimääräisiä kuluja. Kolarin tai muun vahingon varalle saat meiltä kaiken kattavan vakuutuksen. Se tuo turvaa vieraassa maassa ajettaessa. Sixtin avulla pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Kun koneesi laskeutuu Skotlantiin Aberdeenin lentoasemalle, ABZ, voit vain käydä noutamassa ennakkoon varatun autosi avaimet. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalta onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalta onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Aberdeenin lentoasema sijaitsee Dycen alueella Skotlannissa. Itse kaupunkiin on matkaa noin kymmenen kilometriä. Vuokra-autolla ajaa lentoasemalta keskustaan siis vain noin kymmenessä minuutissa. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee lentoasemarakennuksessa. Löydät sinne helposti suoraan saapuvien terminaalista. Toimipiste on matkalla uloskäynnille ja huomaat meidät varmasti oranssin logomme vuoksi.
Koe koko kaupunki vuokra-autolla

Koe koko kaupunki vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta ja siihen kuuluvat Skotlanti ovat molemmat erittäin mielenkiintoisia paikkoja. Nähtävää löytyy kauempaakin kaupungin keskustasta. Sen vuoksi autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalta onkin järkevää. Voit lähteä päiväretkille lähikaupunkeihin tai vierailla vaikka muissa valtioissa, kuten Irlannissa tai Englannissa. Kaupunki on tunnettu vanhoista rakennuksistaan, joissa on käytetty eri kausien arkkitehtuureita. Viktoriaaniset rakennukset, kuten pääkirjasto, kaupungintalo ja St Markin kirkko, erottuvat katukuvasta helposti. Löytyy kaupungista paljon museoitakin kulttuurista kiinnostuneille. Suosituimpia museoita turistien keskuudessa ovat Maritime Museum, jossa on esillä kaikkea merenkäyntiin liittyvää, sekä taidemuseo Marischal. Sieltä löytyy yli 80 000 modernia taidetta edustavaa esinettä. Ota vuokra-auto allesi Aberdeenin lentoasemalta ja lähde tekemään matkasta elämäsi seikkailu. Jos kohtaat ongelmia vuokrauksen suhteen, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Aberdeen Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Aberdeen Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aberdeen Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Aberdeen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Aberdeen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 589 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Aberdeen Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Aberdeen Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Aberdeen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Aberdeen Lentoasema

    Näytä lisää