Auton vuokraus alueella Aberdeen

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Aberdeen

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Aberdeen Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Aberdeen

Sixt autovuokraamo antaa avaimet Aberdeenin valloitukseen

Sixt autovuokraamo antaa avaimet Aberdeenin valloitukseen

Kun matkakohteenasi on Aberdeen, Skotlannin kolmanneksi suurin kaupunki, Sixt autonvuokraus antaa mainion mahdollisuuden tutustua tähän ihastuttavaan suurkaupunkiin omalla ajallasi ja oman suunnitelman mukaan. Ota allesi autonvuokraus Aberdeenin taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, sporttisen kaunis urheiluauto tai joka kolkassa pätevä maastoauto. Vuokra-auto, joka sopii parhaiten suunnitelmiisi, matkaseurueesi kokoon ja maastoon, jossa aiot liikkua. Autovuokraamo Aberdeenin uusissa vuokra-autoissa on monia moderneja palveluita jo valmiina, mutta niiden lisäksi voit pyytää perheen pienimmille istuinta autoon tai kysyä, mitä muita palveluita autonvuokraus Aberdeenillä on saatavilla lapsiperheen mukavaan matkailuun. GPS:n avulla löydät helposti perille, vaikka välillä ottaisitkin käännöksen väärään suuntaan. Oikeanpuoleinen liikenne vaatii hetken harjoittelua, joten ole armollinen itsellesi ja ota rauhallisesti miellyttävästi eteenpäin lipuvan vuokra-auton ratissa. Laita radiosta paikallinen kanava päälle ja nauti autenttisen brittiläisestä tunnelmasta ilman turhia huolia. Vuokra-auto Aberdeen antaa mielellään muitakin vinkkejä, joilla saat autostasi mahdollisimman mukavan matkakumppanin.
Koe Yhdistynyt Kuningaskunta omalla tavallasi ja omilla ehdoillasi

Koe Yhdistynyt Kuningaskunta omalla tavallasi ja omilla ehdoillasi

Vuokra-autolla koet ja näet enemmän kuin julkisia kulkuneuvoja käyttämällä. Kun tien varrella huomaat houkuttelevan kohteen, voit vapaasti poiketa omasta aikataulustasi ja tehdä milloin tahansa pienen lisälenkin matkaasi. Nämä reitin varrelta löytyvät kohteet ovatkin monen matkan todellisia helmiä. Yllättävästi eteen osuvat idylliset kylät Skotlannin maaseudulla, Aberdeenin liepeillä, jäävät pysyvästi mieleesi, kun löydät ne itse ilman erillistä matkaopasta. Aberdeenin hulppeaan arkkitehtuurin tutustut mukavasti autolla kierrellen. Ota suunnaksi vaikkapa Skotlannin vanhin rakennus Provost Skenen talo tai tutustu alueen vanhoihin, pittoreskeihin kalastusmajoihin. Autovuokraamo Aberdeenin vuokra-autolla taitat kätevästi myös matkat alueen viehättäviin luonnonpuistoihin, kuten Hazleheadiin. Jätä auto puiston liepeille parkkiin ja pidä vaikkapa mukava eväsretki isojen lehvästöjen alla. Jos nautit golfin pelaamisesta, Skotlanti on matkakohteista mitä parhain. Kenttiä on sekä ammattimaisempien pelaajien kuin myös minigolfin harrastajien käyttöön. Koko perhe nauttii varmasti Pirate Islandin 18-reikäisen minigolf-radalla pelaamisesta!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Aberdeen
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Aberdeen?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aberdeen sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Aberdeen.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Aberdeen?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Aberdeen. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 479 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Aberdeen
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Aberdeen?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Aberdeen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Aberdeen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Aberdeen

Näytä lisää