Autonvuokraus
Aberdeen Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Aberdeen // Aberdeen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aberdeen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Upper Farburn Road
  AB21 7GR Aberdeen GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ABZ
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalla tarjoaa hyvin kattavan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Meiltä saat vuokrattua niin tavalliset henkilöautot kuin perheiden käyttöön sopivat farmarit. Näiden lisäksi valikoimamme sisältää katumaastureita, nelivetoja, urheiluautoja ja avoautoja. Voit valita vuokra-autoosi myös lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin tai tarvittaessa lastenistuimen. Mikäli aikeissasi on ajaa pitempiä matkoja, kannattaa sinun ottaa rajoittamattomat kilometrit. Niiden turvin sinun ei tarvitse murehtia ylimääräisiä kuluja. Kolarin tai muun vahingon varalle saat meiltä kaiken kattavan vakuutuksen. Se tuo turvaa vieraassa maassa ajettaessa. Sixtin avulla pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Kun koneesi laskeutuu Skotlantiin Aberdeenin lentoasemalle, ABZ, voit vain käydä noutamassa ennakkoon varatun autosi avaimet. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalta onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Aberdeenin lentoasema sijaitsee Dycen alueella Skotlannissa. Itse kaupunkiin on matkaa noin kymmenen kilometriä. Vuokra-autolla ajaa lentoasemalta keskustaan siis vain noin kymmenessä minuutissa. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee lentoasemarakennuksessa. Löydät sinne helposti suoraan saapuvien terminaalista. Toimipiste on matkalla uloskäynnille ja huomaat meidät varmasti oranssin logomme vuoksi.

Koe koko kaupunki vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta ja siihen kuuluvat Skotlanti ovat molemmat erittäin mielenkiintoisia paikkoja. Nähtävää löytyy kauempaakin kaupungin keskustasta. Sen vuoksi autonvuokraus Aberdeenin lentoasemalta onkin järkevää. Voit lähteä päiväretkille lähikaupunkeihin tai vierailla vaikka muissa valtioissa, kuten Irlannissa tai Englannissa. Kaupunki on tunnettu vanhoista rakennuksistaan, joissa on käytetty eri kausien arkkitehtuureita. Viktoriaaniset rakennukset, kuten pääkirjasto, kaupungintalo ja St Markin kirkko, erottuvat katukuvasta helposti. Löytyy kaupungista paljon museoitakin kulttuurista kiinnostuneille. Suosituimpia museoita turistien keskuudessa ovat Maritime Museum, jossa on esillä kaikkea merenkäyntiin liittyvää, sekä taidemuseo Marischal. Sieltä löytyy yli 80 000 modernia taidetta edustavaa esinettä. Ota vuokra-auto allesi Aberdeenin lentoasemalta ja lähde tekemään matkasta elämäsi seikkailu. Jos kohtaat ongelmia vuokrauksen suhteen, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua tarvittaessa jopa ympäri vuorokauden.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aberdeen Lentoasema ABZ Upper Farburn Road AB21 7GR Aberdeen 57.199043, -2.206174 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Aberdeen Lentoasema ABZ

Upper Farburn Road
AB21 7GR Aberdeen
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service