Autonvuokraus
Birmingham
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Birmingham
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Birmingham

Sixtin autovuokraamo Birminghamissa tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja, josta jokaisen on helppo löytää itselleen sopiva ajoneuvo. Valikoimistamme löytyy näppärät henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit suuremmille porukoille sekä vauhtiveikoille sopivat urheiluautot ja avoautotkin. Tarjolla on myös rankempiin olosuhteisiin sopivia maastureita luontokohteisiin suuntaaville, samoin kuin pakettiautoja tilaa tarvitseville. Autokalustomme koostuu uusista autoista, jotka ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Autonvuokraus Birminghamissa auttaa sinua toteuttamaan kaikki suunnitelmasi, mitä niihin ikinä kuuluukaan!

 
 • Birmingham Lentoasema
  Arrivals Hall
  B26 3QJ Birmingham

  ma. - pe.07:00 - 20:00
  la.08:00 - 17:00
  su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Birmingham Keskusta
  Unit 6, Friston Avenue
  B16 8HH Birmingham

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Birmingham Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrivals Hall
  B26 3QJ Birmingham

  ma. - pe.07:00 - 20:00
  la.08:00 - 17:00
  su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Birmingham Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Unit 6, Friston Avenue
  B16 8HH Birmingham

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Birminghamissa

Autonvuokraus Birminghamissa sujuu kätevästi suuren ja luotettavan autonvuokraamon kautta. Tarjoamme asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä, joten voit olla meihin aina tarvittaessa yhteyksissä. Mahdolliset varausmuutokset tai peruutus ovat ilmaisia, kun maksat autoa noutaessa, emmekä veloita luottokorttikuluja. Voit siis tehdä varauksesi huoletta, kun tiedät olevasi luotettavissa käsissä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain vuokra-auton kategorian.

Mukavin tapa matkustaa - koe Birmingham vuokra-auton ratissa

Birmingham on yksi Yhdistyneen Kuningaskunnan suurimmista kaupungeista ja täynnä mielenkiintoisia käyntikohteita. Tämä yliopistoistaan ja kanaaleistaan tunnettu miljoonakaupunki tarjoaa vierailijoilleen niin vilkasta yöelämää kuin huippuluokan museoitakin. Vuokra-autolla Birminghamin kaupungin sekä ympäröivän alueen tutkiminen on kätevää ja mukavaa! Taiteesta ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua kaupungin kuuluisaan Birmingham Museum and Art Gallery-museoon. Dudley Castle-linna, jonka alueella toimii nykyään myös eläintarha, on myös ehdoton käyntikohde historiasta kiinnostuneille. Linna sijaitsee Dudleyn kylässä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Birminghamista. Niin pienet kuin isommatkin suklaanystävät nauttivat taatusti visiitistä lyhyen ajomatkan päässä kaupungista sijaitsevassa Cadbury World-suklaamuseossa. Luonnosta kiinnostuneet taas voivat vierailla esimerkiksi National Sea Life Centre-akvaariossa tai kasvitieteellisessä puutarhassa. Urheilufaneja taas vetää puoleensa lukuisat eri urheiluseurat, jotka kutsuvat kaupunkia kodiksi, kuten jalkapallojoukkue Aston Villa. Jos kaipaa vielä isompaa kylää, Lontookin on vain parin tunnin ajomatkan päässä Birminghamista. Kun tekemistä ja näkemistä on näin paljon, autonvuokraus Birminghamissa helpottaa elämää kummasti! Yhdistynyt Kuningaskunta odottaa vierailuasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service