Auton vuokraus toimipisteestä Birmingham Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Birmingham Lentoasema

* Hinnat on laskettu 26.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Birmingham Lentoasema alkaen 02.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Birmingham Lentoasema

Osoite

Car Rental Carpark, B26 3QJ Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 22:00
La
07:00 - 17:00
Su
08:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Birmingham Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Birminghamin lentoasemalla toimii sinua palvellen. Jos olet matkalla vuoristoteille, on autovuokraamolla tarjota sinulle nelivetomaasturi, jolla pääset ihailemaan vuoristomaisemia ongelmitta. Jos taas aiot suunnata kaupungin kujille, voit vuokrata kätevän henkilöauton, jolla kiertelet kaupunkia ja sen nähtävyyksiä. Avoauto ja urheiluauto taas voisi tulla kyseeseen, kun haluat ajella näyttävällä vuokra-autolla, joka saa varmasti useiden päät kääntymään. Ja jos matkatavaroita on mukana hieman reilummin, on farmariauto hyvä ratkaisu. Ja jottei sinun tarvitse kantaa huolta turhaan matkalla mahdollisesti sattuvista vastoinkäymisistä, kannattaa sinun ottaa autovuokraamon tarjoama lisäturva matkallesi. Voit ottaa lisäturvaa esimerkiksi lasi- ja rengasrikon sekä kolarin varalle. Kun matkassa on lapsia, matkustavat he turvallisesti, kun vuokraat heille lastenistuimet vuokra-autoon. Vieraassa paikassa voi eteen tulla tilanne, jossa reitti ei ole aivan selvä, ja siksi haluammekin Sixtillä tarjota sinulle lisävarusteeksi GPS-navigaattoria, jotta vältyt eksymisiltä. Huomioithan ettemme voi taata tiettyä automallia, mutta autoluokka on mahdollista valita.
Lisätietoa autonvuokrauksesta Birminghamin lentoasemalla

Lisätietoa autonvuokrauksesta Birminghamin lentoasemalla

Birminghamin lentoasema, BHX, sijaitse noin 10 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Matka taittuu noin 30 minuutissa. Jos arvostat joustavaa ja nopeaa liikkumista, on autonvuokraus Birminghamin lentoasemalta juuri sinua varten. Autonvuokraus lentoasemalta sujuu kätevimmin, kun teet vuokra-auton varauksen netissä jo ennen matkalle lähtöä, tai vaihtoehtoisesti puhelimitse, jolloin ei aikaa hukkaannu, vaan vuokra-auto Birminghamin lentoasemalla on heti käytettävissäsi, kun kentälle saavut. Sixtin autovuokraamoja on kaupungissa kaikkiaan neljä, joista yksi sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Autovuokraamon löydät lentoaseman tiloista, josta löytyy opasteita, jotka johdattavat sinut oikeaan paikkaan.
Varaa vuokra-auto Birminghamin lentosemalta käyttöösi ja kiertele kaupungin monet nähtävyydet

Varaa vuokra-auto Birminghamin lentosemalta käyttöösi ja kiertele kaupungin monet nähtävyydet

Kaupunki tarjoaa sinulle paljon mielenkiintoista nähtävää. Sea Life Center esimerkiksi on paikka, jossa voit tutustua mereneläviin kuten kilpikonniin ja merihevosiin. Suklaanystävä voi piipahtaa Cadbury World- suklaamaailmassa, jossa viihtyy lasten lisäksi isommatkin suklaan ystävät. Kaupungilla on myös shoppailusta pitävälle putiikkeja sekä ostoskeskuksia, joista voi hankkia lähes mitä tahansa varsin kilpailukykyiseen hintaan. Cumberlain Squarella voit istuskella ja kävellä ihaillen sen patsaita ja kaupungintaloa. Koska kohteiden aukioloajat voivat poiketa toisistaan, on helpoin tapa kierrellä kohteita kun hankit käyttöösi vuokra-auton Birminghamin lentoasemalta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Birmingham Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Birmingham Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Birmingham Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Birmingham Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Birmingham Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1776 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Birmingham Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Birmingham Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Birmingham Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Birmingham Lentoasema

Näytä lisää