Auton vuokraus alueella Birmingham

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Birmingham

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Birmingham Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Birmingham

Sixtin autovuokraamo Birminghamissa

Sixtin autovuokraamo Birminghamissa

Sixtin autovuokraamo Birminghamissa tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja, josta jokaisen on helppo löytää itselleen sopiva ajoneuvo. Valikoimistamme löytyy näppärät henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit suuremmille porukoille sekä vauhtiveikoille sopivat urheiluautot ja avoautotkin. Tarjolla on myös rankempiin olosuhteisiin sopivia maastureita luontokohteisiin suuntaaville, samoin kuin pakettiautoja tilaa tarvitseville. Autokalustomme koostuu uusista autoista, jotka ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Autonvuokraus Birminghamissa auttaa sinua toteuttamaan kaikki suunnitelmasi, mitä niihin ikinä kuuluukaan! Autonvuokraus Birminghamissa sujuu kätevästi suuren ja luotettavan autonvuokraamon kautta. Tarjoamme asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä, joten voit olla meihin aina tarvittaessa yhteyksissä. Mahdolliset varausmuutokset tai peruutus ovat ilmaisia, kun maksat autoa noutaessa, emmekä veloita luottokorttikuluja. Voit siis tehdä varauksesi huoletta, kun tiedät olevasi luotettavissa käsissä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain vuokra-auton kategorian.
Mukavin tapa matkustaa - koe Birmingham vuokra-auton ratissa

Mukavin tapa matkustaa - koe Birmingham vuokra-auton ratissa

Birmingham on yksi Yhdistyneen Kuningaskunnan suurimmista kaupungeista ja täynnä mielenkiintoisia käyntikohteita. Tämä yliopistoistaan ja kanaaleistaan tunnettu miljoonakaupunki tarjoaa vierailijoilleen niin vilkasta yöelämää kuin huippuluokan museoitakin. Vuokra-autolla Birminghamin kaupungin sekä ympäröivän alueen tutkiminen on kätevää ja mukavaa! Taiteesta ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua kaupungin kuuluisaan Birmingham Museum and Art Gallery-museoon. Dudley Castle-linna, jonka alueella toimii nykyään myös eläintarha, on myös ehdoton käyntikohde historiasta kiinnostuneille. Linna sijaitsee Dudleyn kylässä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Birminghamista. Niin pienet kuin isommatkin suklaanystävät nauttivat taatusti visiitistä lyhyen ajomatkan päässä kaupungista sijaitsevassa Cadbury World-suklaamuseossa. Luonnosta kiinnostuneet taas voivat vierailla esimerkiksi National Sea Life Centre-akvaariossa tai kasvitieteellisessä puutarhassa. Urheilufaneja taas vetää puoleensa lukuisat eri urheiluseurat, jotka kutsuvat kaupunkia kodiksi, kuten jalkapallojoukkue Aston Villa. Jos kaipaa vielä isompaa kylää, Lontookin on vain parin tunnin ajomatkan päässä Birminghamista. Kun tekemistä ja näkemistä on näin paljon, autonvuokraus Birminghamissa helpottaa elämää kummasti! Yhdistynyt Kuningaskunta odottaa vierailuasi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Birmingham
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Birmingham?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Birmingham sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Birmingham.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Birmingham?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Birmingham. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 2392 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Birmingham
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Birmingham?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Birmingham?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Birmingham?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Birmingham

Näytä lisää