Autonvuokraus
Cambridge
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Cambridge // Cambridge
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cambridge: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2 Elizabeth Way
  CB4 1DF Cambridge GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CBGC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Aloita matkasi Cambridgeen ottamalla matkaohjelmaan autonvuokraus, jonka toteutat kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamon kautta. Noin 80 kilometriä Lontoosta pohjoiseen sijaitseva Cambridgen kaupunki on tunnettu erityisesti vanhana ja perinteikkäänä yliopistokaupunkina sekä kaupungin ulkopuolelle kehittyneistä teknologiayrityksistään ja tutkimuslaitoksistaan. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Cambridgessa Elizabeth Waylla, jonne pääsee kaupungin keskustasta noin 20 minuutissa joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä ja rautatieasemalta on noin puolessa tunnissa. Vuokra-auton nouto ja palautus sujuvat vaivatta ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri omaan matkaasi sopivan vuokra-auton sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Sixt vuokra-auto tuo matkaasi mukavaa joustavuutta ja voit tutustua historialliseen Cambridgeen ja sen lähialueisiin juuri sinulle sopivaan tahtiin.

Tutustu Cambridgeen Sixt vuokra-auto allasi

Cambridgen toimipistämme löydät mukavan valikoiman vuokra-autoja tunnetuimmilta merkeiltä, ja lisäksi aina uusimmissa malleissa. Valitse taloudellinen henkilöauto esimerkiksi työmatkoille, tilava farmari seikkailuihin perheen tai ystävien kanssa tai pakettiauto tavaroiden kuljetukseen. Vaativaan maastoon sopii erinomaisen hyvin maasturi ja mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myöskin upeat avo- ja urheiluautot. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja, ja niitä on valittavissa niin manuaali- kuin automaattivaihteistollakin. Huomioithan kuitenkin ystävällisesti varausta tehdessäsi, että voimme taata pelkästään valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia.

Autonvuokraus Cambridgessa sujuu kätevästi jo ennen matkaa joko puhelimitse tai verkkosivuiltamme, josta löydät vuokra-autojemme lisäksi myös erilaisia lisäpalveluja. Tarjoamme kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä kolariturvan, mutta voit halutessasi lisätä vuokraukseesi myös erilaisia lisävakuutuksia, kuten esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvan. Mikäli Cambridge ei ole kaupunkina entuudestaan tuttu, suosittelemme lisäpalveluistamme ajon aikana mukavasti opastavaa GPS-navigaattoria ja lasten kanssa matkustaville lasten turvaistuimia. Tarjoamamme lisäpalvelut tekevät matkanteosta vieläkin mukavampaa ja vaivattomampaa samalla kun lisävakuutukset tuovat turvaa, joten voit huoletta ottaa matkastasi kaiken irti. Vuokra-auton palautus onnistuu helposti ja joustavasti meille ympäri vuorokauden. Koe perinteikäs Cambridge haluamallasi tavalla Sixt vuokra-auton kyydittämänä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 12:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cambridge CBGC01 2 Elizabeth Way CB4 1DF Cambridge 52.213743, 0.136806 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Cambridge CBGC01

2 Elizabeth Way
CB4 1DF Cambridge
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service