Autonvuokraus
Horley
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Horley
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Horley

Aloita matkasi mukavasti ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Horleyn kautta! Me tarjoamme aina laajan sekä laadukkaan merkkiautojen valikoiman, joista voit helposti valita mieleisesi. Sixt Horley tarjoaa sopivat vuokra-autot jokaiselle, olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla ajelet niin liikelounaille kuin päiväretkille. Mikäli mielessä siintää astetta näyttävämpi vuokra-auto, nappaa allesi urheilu- tai avoauto laajasta valikoimastamme. Tilantarpeeseen soveltuvat hienosti tyylikkäät maasturimme. Valikoimaamme tutustut helposti verkkosivuillamme ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä!

 
 • London Gatwick Lentoasema
  Lower Forecourt Road
  RH6 0NY Horley

  ma. - pe.07:00 - 21:00
  la.07:00 - 16:00
  su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lontoo Gatwick Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Lower Forecourt Road
  RH6 0NY Horley

  ma. - pe.07:00 - 21:00
  la.07:00 - 16:00
  su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt tarjoaa sinulle enemmän

Oletko kyllästynyt piilokuluihin ja huonoon laatuun? Ei hätää, autonvuokraus Horleyssa Sixtin kautta tarkoittaa, että tarjoamme sinulle vain laatua ja kaikki merkkiautomme ovat uusia keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Vuokra-automme ovat aina jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Kaikkia varauksiasi voit helposti muokata haluamillasi lisäpalveluilla. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme tiettyä merkkiä tai mallia. Jos matkustat lasten kanssa, lisää varaukseesi lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Reittivalintoja helpottamaan kannattaa tutustua GPS-navigaattorivaihtoehtoon, sillä tämän avulla reissaat helpommin. Vapaat ajokilometrit ovat hyvä lisä reissaajalle, joka ei halua huolehtia turhaan kilometreistä. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia, sillä nämä tuovat ajomatkoillesi lisää mielenrauhaa. Kun maksat auton noutaessa, saat peruutukset ja varausmuutokset ilmaiseksi. Tutustu tarjontaamme ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi!

Horley odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Yhdistyneissa Kuningaskunnissa sijaitseva Horley on leppoisa matkakohde ja sijaitsee vain noin 6 km päässä Gatwickin kansainvälisestä lentoasemasta. Sinne on siis helppo saapua noutamaan oma Sixtin vuokra-autosi ja jatkaa Horleyhin tutustumista entistä paremmin. Horleysta on nopea jatkaa myös tutustumaan pääkaupunki Lontooseen, sillä sinne matkaa kertyy vain noin 83 km ja London Bridge, Big Ben, Madame Tussauds ja monet muut nähtävyydet odottavat siten vain lyhyen ajomatkan päässä. Lontoon hulinasta onkin mukava palata päivän päätteeksi Horleyn rauhaan. Horleyn lähiympäristöstä löydät mm. ilmailumuseon ja villieläinkeskuksen, nämä nähtävyydet sopivat erittäin hyvin varsinkin perheille. Nappaa matkaasi laadukas vuokra-auto Sixt Horleysta ja koe enemmän! Autonvuokraus Horleysta onnistuu jo vaikka samantien verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service