Auton vuokraus toimipisteestä London Gatwick Lentoasema

 

Suosituin kohteessa London Gatwick Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä London Gatwick Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen London Gatwick Lentoasema

Osoite

Lower Forecourt Road, RH6 0NY Horley, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La
07:00 - 20:00
Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä London Gatwick Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Lontoon Gatwickin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lontoon Gatwickin lentokentällä

Matkasi Lontooseen aloitat mukavasti vuokraamalla auton jo Gatwickin lentokentältä. Täältä löydät tarpeeseesi parhaiten sopivan ajoneuvon. Valitse vuokraamosta käyttöösi vaikkapa taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, maasturi tai avoauto. Huomaathan, että Sixt voi ainoastaan taata tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä automallia tai -merkkiä. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, tarjoamme edullista ja luotettavaa autonvuokrausta Lontoon Gatwickin lentokentällä. Teet varauksesi helpoiten verkossa tai puhelimitse asiakaspalvelumme kautta, jolloin sopivat vuokra-auto on noudettavissa heti lentosi laskeuduttua.
Autonvuokraus Gatwickin lentokentällä

Autonvuokraus Gatwickin lentokentällä

Gatwickin lentoasema, eli lyhennettynä LGW, on Lontoon toiseksi suurin lentoasema ja Iso-Britannian toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasema sijaitsee noin 40 kilometriä Lontoon keskustasta etelään päin ja sen matkan taitat helposti Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla. Löydät meidät helposti seuraamalla Car Rentals -kyltitystä suoraan kansainvälisten lentojen saapumisalueelta oikealle. Muistathan, että voit aina soittaa meille ja kysyä ohjeita, jos et löydä muuten vuokraamoamme. Toimistomme on avoinna aikaisesta aamusta iltamyöhään ja tarjoamme lisäksi 24h vuokra-auton palautusmahdollisuuden. Jos sinulla on iPhone tai iPad, voit myös ladata sovelluksemme ja valita mieleisesi vapaana olevan vuokra-auton kategoriastasi 30 minuuttia ennen vuokrauksesi alkamista.
Lontoo ja lähialueet vuokra-auton avulla tutkittuna

Lontoo ja lähialueet vuokra-auton avulla tutkittuna

Vuokra-auton saatuasi voitkin käydä jo matkaan. Jos matkustat työasioissa, Gatwickin lentokenttä ja sen Sixt Autovuokraamo sopii tarkoitukseesi loistavasti, sillä lentokenttä on todella vilkas ja sinne on hyvät kulkuyhteydet kaikkialta maailmasta. Jos matkustat vapaa-ajan tai loman merkeissä, vuokra-auto on oiva väline Lontooseen ja sen lukuisiin nähtävyyksiin tutustumiseen. Miltä kuulostaisi historiallisista nähtävyyksistä Buckinhamin palatsi, Big Ben tai Westminster Abbey? Urheilun ystävää voit hemmotella alueen lukuisten jalkapallojoukkueiden stadioneilla tai Wimbledonin tennispyhätöllä. Voit myös lähteä Gatwickistä toiseen suuntaan ja käydä tutustumassa Brightonin 10 kilometriä pitkään upeaan rantaan tai muihin Brightonin nähtävyyksiin, sillä sinne on myös noin 40 kilometrin ajomatka Gatwickin lentoasemalta. Brightonissa sijaitsee myös todella iso huvipuisto Thorpe Park, josta löydät tekemistä myös perheen pienemmille matkustajille. Ostosmahdollisuudet Lontoon ja Brightonin alueilla on todella hyvät ja ostokset kulkevat ketterästi mukana vuokra-autossasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä London Gatwick Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä London Gatwick Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä London Gatwick Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä London Gatwick Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä London Gatwick Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1900 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä London Gatwick Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä London Gatwick Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä London Gatwick Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?