Auton vuokraus alueella Lontoo

 

Suosituin kohteessa Lontoo

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä London Heathrow AP T5 alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Lontoo

Sixt Autovuokraamo Lontoosta laadukasta palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla

Sixt Autovuokraamo Lontoosta laadukasta palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla

Big Ben, The Tower, London Eye ja Buckingham Palace ovat kaikki lähettyvilläsi, kun valitset lomallesi autonvuokrauksen Lontoossa. Yhdistyneen Kunigaskunnan pääkaupungista löydät Sixt Autovuokraamo Lontoon, jossa ystävälliset ja asiantuntevat asiakaspalvelijamme tarjoavat sinulle laadukasta ja osaavaa palvelua valitessasi vuokra-autoa Lontoossa. Varaus kannattaa tehdä etukäteen netissä tai puhelimitse, näin varmistat että saat vuokra-auton Lontoossa käyttöösi heti avaimet noudettuasi. Sixt Autovuokraamo Lontoon autokalustosta löytyvät henkilöautot ja farmarit, maasturit, urheilu- ja avoautot sekä pakettiautot. Autonvuokraus Lontoossa on erinomainen valinta, olitpa sitten matkalla perheen tai ystävien parissa, työn puitteissa, tai vaikkapa muuttokuormaa siirtämässä.Täyden palvelun toimipisteemme Lontoossa auttaa sinua saamaan enemmän irti kohteestasi matkallasi Englannissa. Palveluluihimme kuuluvat vuokra-autojen lisäksi erilaiset lisäpalvelut, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorit, joiden avulla suunnistat Lontoossa oikeaan osoitteeseen helpommin, lastenistuimet joiden myötä nuorimmatkin matkustajat nauttivat matkasta, sekä erilaiset lisäturvaa tuovat vakuutukset joiden myötä matkasi on turvattu kaiken varalta. Autonvuokraus Lontoossa on hyvä valinta myös silloin, kun matkaseurueeseen kuuluu alle 25-vuotiaita kuljettajia, sillä olemme huomioineet myös heidät. Katso lisätietoja verkkosivuiltamme. Tee varauksesi ennakkoon netissä tai puhelimitse ja osaava henkilökuntamme valitsee sinulle toiveitasi vastaavan vuokra-auton. Emme kuitenkaan valitettavasti voi taata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian.
Lontoo kutsuu seikkailuun Sixtin vuokra-autolla

Lontoo kutsuu seikkailuun Sixtin vuokra-autolla

Musiikki, muoti, kulttuuri, jalkapallo, historia, business ja teollisuus ovat kaikki osa Lontoota, ja nähtävää ja koettavaa näiden kaikkien osalta löytyy, minne vain Lontoossa menetkin. Automatka Lontoossa voi alkaa esimerkiksi Westminsteristä, jossa voit käydä ihailemassa kuuluisaa Big Benin kellotornia. Jatka matkaasi Thames-joen vartta pitkin ajaen A3200-tietä ja muutaman minuutin kuluttua saavut The London Dungeonin ja The London Eye -maailmanpyörälle. Ajaessasi samaa tietä pitkin läpi Waterloon voit löytää aivan Southwark Bridgen läheisyydestä Shakespearin Globe-teatterin, ja pari kilometriä eteenpäin jatkettuasi tuletkin jo Tower Bridgelle, jonka ylitettyäsi edessäsi vasemmalla avautuu the Tower of London. Sixtin avulla koet enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Lontoo

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lontoo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lontoo sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lontoo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lontoo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lontoo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 20400 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lontoo

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lontoo?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lontoo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lontoo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?