Auton vuokraus toimipisteestä London Heathrow AP T5

 

Suosituin kohteessa London Heathrow AP T5

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä London Heathrow AP T5 alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen London Heathrow AP T5

Osoite

Sofitel London Heathrow T5 Terminal 5, TW6 2GD London, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä London Heathrow AP T5

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Lontoossa Heathrow'n lentoasemalla T5:ssä sujuu näppärästi, kun vuokraat auton etukäteen netistä tai puhelimitse. Tarjoamme todella monipuolisen valikoiman vuokra-autoja kaikille budjeteille ja kaiken kokoisille seurueille. Meiltä vuokraat vaikkapa henkilöauton, farmarin, katumaasturin, urheiluauton tai pakettiauton. Jos ajatuksissasi on lähteä ajamaan huonommalle tielle, ota silloin allesi neliveto. Sillä pääset kulkemaan haastavassa maastossakin. Automme ovat uusia malleja, joista löytyy niin ilmastointi kuin turvatyynytkin. Lisää vuokraasi myös lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos haluat ajaa huoletta pitkiäkin matkoja, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalta sinun on mahdollista lisätä vuokraasi erilaisia vakuutuksia aina edullisesta perusvakuutuksesta kattavaan täysvakuutukseen. Sixtin avulla lomasi helpottuu, kun pääset jatkamaan matkaasi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Lontooseen Heathrow'n lentoasemalle, LHR, on henkilökuntamme auttamassa sinua vuokrauksessa. Varausta tehdessäsi huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Lontoosta Heathrow'n lentoasemalta terminaalista T5 onnistuu netissä

Autonvuokraus Lontoosta Heathrow'n lentoasemalta terminaalista T5 onnistuu netissä

Lontoon Heathrow'n kansainvälinen lentoasema on yksi maailman vilkkaimmista. Se sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Lentoaseman vuosittainen kävijämäärä kohoaa melkein 76 miljoonaan. Lentoasemalla on yhteensä viisi terminaalia. Toimipisteemme sijaitsee terminaali 5:n Sofitel Hotelissa. Hotelli on vain lyhyen matkan päässä saapuvien terminaalista, joten sinne ei tarvitse matkustaa bussilla. Toimipiste on tunnettu nopeasta palvelustaan, joten vuokrauskin hoituu nopeasti. Vuokra-autot löytyvät muutaman minuutin kävelymatkan päästä Sofitelin parkkipaikoilta. Auton voi myös palauttaa mihin aikaan tahansa. Älä epäröi kysyä, jos jokin jää mietityttämään. Autamme parhaamme mukaan.
Koe kaupunki vuokra-autolla

Koe kaupunki vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalla T5-terminaalista on paras tapa lähteä tutustumaan kaupunkiin. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi kellotorni Big Ben, maailmanpyörä The Eye sekä ympäri kaupunkia sijaitsevat erilaiset museot. Kun otat vuokra-auton Lontoon Heathrow'n lentoasemalta T5:stä, pääset kokemaan kaupungin kaikki puolet.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä London Heathrow AP T5

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä London Heathrow AP T5?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä London Heathrow AP T5 sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä London Heathrow AP T5.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä London Heathrow AP T5?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 8349 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä London Heathrow AP T5

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä London Heathrow AP T5?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä London Heathrow AP T5?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?