Auton vuokraus toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3

 

Suosituin kohteessa London Heathrow AP T2, T3

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3 alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen London Heathrow AP T2, T3

Osoite

Terminal 2 Landside Arrivals, TW6 1EF London, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä London Heathrow AP T2, T3

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalla tarjoaa erityisen laajan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät varmasti vuokra-autot jokaisen tarpeisiin. Meiltä vuokraat esimerkiksi näppärät kaupunkiautot, joilla on helppo liikkua suurkaupungissa. Sen lisäksi voit vuokrata tilavat farmarit perheille, nelivetoiset katumaasturit, urheilu- ja luksusautot kuin pakettiautotkin. Voit valita vuokra-autopakettiisi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit tai erilaiset vakuutukset. Rajoittamattomia kilometrejä voidaan suositella erityisesti silloin, jos aiot ajaa pitempiä matkoja. Sixt tekee lomastasi miellyttävämpää. Kun koneesi laskeutuu Heathrow'n lentoasemalle, LHR, saat auton välittömästi alle ja matka voi jatkua. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalta käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalta käy kätevästi netissä

Heathrow'n lentoasema sijaitsee hieman reilun puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta. Varmin keino päästä hotellille onkin ottaa vuokra-auto. Lentoasema on yksi maailman kiireisimmistä. Se palvelee noin 76 miljoonaa turistia vuositasolla. Lentoasemalla on viisi terminaalia. Löydät meidän autonvuokrauksen toimipisteemme kaikista terminaaleista. Terminaalien autovuokraamoiden valikoima saattaa vaihdella hieman ja joissakin autoja on rajoitettu määrä. Sen vuoksi auto kannattaa vuokrata etukäteen hyvissä ajoin. Toimipisteemme ovat avoinna vuorokauden ympäri, joten voit noutaa ja palauttaa auton milloin vain haluat.
Tutustu suurkaupunkiin vuokra-autolla

Tutustu suurkaupunkiin vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta ja sen pääkaupunki Lontoo tarjoaa paljon mahdollisuuksia turisteille. Jotta kaupungin pääsisi kokemaan mahdollisimman hyvin, on autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalla kannattava ratkaisu. Lontoo on metropoli, jossa välimatkat kaupungiosasta toiseen saattavat venyä hyvin pitkiksi. Julkinen liikenne voi olla hankalaa käyttää, joten vuokra-auto on järkevin ratkaisu. Sillä pääsee näkemään kaikki kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, kuten The Eyen, Big Ben -kellotornin kuin kuninkaanlinnankin. Ota vuokra-auto Lontoon Heathrow'n lentoasemalta ja lähde seikkailemaan myös kaupungin ulkopuolelle. Vain lyhyen ajomatkan päästä voi löytää sellaisia kaupunkeja, kuten Chelsea sekä Liverpool. Näin yhteen lomaan voi yhdistää monta eri kohdetta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä London Heathrow AP T2, T3?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3 sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä London Heathrow AP T2, T3

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä London Heathrow AP T2, T3?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä London Heathrow AP T2, T3?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?