Auton vuokraus alueella Horley

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Horley

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa London Gatwick Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Horley

Sixt tarjoaa sinulle enemmän

Sixt tarjoaa sinulle enemmän

Aloita matkasi mukavasti ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Horleyn kautta! Me tarjoamme aina laajan sekä laadukkaan merkkiautojen valikoiman, joista voit helposti valita mieleisesi. Sixt Horley tarjoaa sopivat vuokra-autot jokaiselle, olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla ajelet niin liikelounaille kuin päiväretkille. Mikäli mielessä siintää astetta näyttävämpi vuokra-auto, nappaa allesi urheilu- tai avoauto laajasta valikoimastamme. Tilantarpeeseen soveltuvat hienosti tyylikkäät maasturimme. Valikoimaamme tutustut helposti verkkosivuillamme ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä!Oletko kyllästynyt piilokuluihin ja huonoon laatuun? Ei hätää, autonvuokraus Horleyssa Sixtin kautta tarkoittaa, että tarjoamme sinulle vain laatua ja kaikki merkkiautomme ovat uusia keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Vuokra-automme ovat aina jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Kaikkia varauksiasi voit helposti muokata haluamillasi lisäpalveluilla. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme tiettyä merkkiä tai mallia. Jos matkustat lasten kanssa, lisää varaukseesi lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Reittivalintoja helpottamaan kannattaa tutustua GPS-navigaattorivaihtoehtoon, sillä tämän avulla reissaat helpommin. Vapaat ajokilometrit ovat hyvä lisä reissaajalle, joka ei halua huolehtia turhaan kilometreistä. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia, sillä nämä tuovat ajomatkoillesi lisää mielenrauhaa. Kun maksat auton noutaessa, saat peruutukset ja varausmuutokset ilmaiseksi. Tutustu tarjontaamme ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi!
Horley odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Horley odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Yhdistyneissa Kuningaskunnissa sijaitseva Horley on leppoisa matkakohde ja sijaitsee vain noin 6 km päässä Gatwickin kansainvälisestä lentoasemasta. Sinne on siis helppo saapua noutamaan oma Sixtin vuokra-autosi ja jatkaa Horleyhin tutustumista entistä paremmin. Horleysta on nopea jatkaa myös tutustumaan pääkaupunki Lontooseen, sillä sinne matkaa kertyy vain noin 83 km ja London Bridge, Big Ben, Madame Tussauds ja monet muut nähtävyydet odottavat siten vain lyhyen ajomatkan päässä. Lontoon hulinasta onkin mukava palata päivän päätteeksi Horleyn rauhaan. Horleyn lähiympäristöstä löydät mm. ilmailumuseon ja villieläinkeskuksen, nämä nähtävyydet sopivat erittäin hyvin varsinkin perheille. Nappaa matkaasi laadukas vuokra-auto Sixt Horleysta ja koe enemmän! Autonvuokraus Horleysta onnistuu jo vaikka samantien verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Horley
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Horley?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Horley sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Horley.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Horley?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Horley. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 1476 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Horley
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Horley?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Horley?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Horley?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Horley

Näytä lisää