Auton vuokraus alueella Lancashire

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lancashire

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Manchester Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Lancashire

Sixtin monipuoliset palvelut tarjoavat vastinetta rahoillesi

Sixtin monipuoliset palvelut tarjoavat vastinetta rahoillesi

Sixt Autovuokraamo Lancashire on oivallinen valinta, kun määränpääsi on tutkimusretki Pohjois-Englannissa. Kansainvälinen Sixt on vuonna 1912 perustettu perheyritys, joka tunnetaan laadukkaasta valikoimasta vuokra-autoja, sekä asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta jo 105 maassa. Autonvuokraus Lancashiressa sujuu mutkitta, kun vierailet verkkosivuillamme ja teet varauksen etukäteen, tai otat meihin yhteyttä puhelimitse. Osaava henkilökuntamme valitsee autokalustostamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Emme valitettavasti voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, mutta tarjoamme sinulle vuokra-auton Lancashiressa haluamastasi kategoriasta. Valittavanasi on henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, avoautoja, sekä maastureita. Automallistostamme löydät juuri sopivan vuokra-auton tarpeisiisi, olitpa matkalla yksin, ystävien tai vaikkapa perheen kesken.Kilpailukykyiset hinnat ja asiantunteva palvelu tekevät Sixt Autovuokraamosta yhden matkasi tärkeimmistä pysähdyspaikoista. Kun aloitat matkasi Sixt Autovuokraamo Lancashiressa, voit matkustaa huoletta läpi maakunnan. Valitse taloudellinen henkilöauto, kun haluat tutustua maakunnan kaupunkeihin, tilava farmari perheelle, luksusluokan urheilu- tai avoauto kuljettaessasi liikekumppaneitasi liikelounaalle, tai luotettava maasturi, kun haluat matkustella ympäri Englannin maaseutua. Voit vaikuttaa siihen, onko vuokra-autosi näppärä sedan, kätevä hybridi vai tehokas neliveto, sekä siihen onko vuokra-autossa automatti- vai manuaalivaihteisto. Sixtin lisäpalveluihin kuuluvat GPS-navigaattorit, joiden avulla matkakohteesi löytyy helposti, lasten turvaistuimet, joissa perheen pienimmätkin nauttivat matkasta, sekä mahdollisuus lisätä useita kuljettasia vuokrapakettiin. Hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat.
Matkailu Lancashiren maakunnassa on mukavampaa Sixtin vuokra-autolla

Matkailu Lancashiren maakunnassa on mukavampaa Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Englantiin kuuluva Lancashire tarjoaa vierailijoilleen annoksen aitoa englantilaista maaseutua pittoreskeine pikkukylineen, sekä välähdyksen Yhdistyneen Kuningaskunnan värikkäämpiin lomakohteisiin Blackpoolissa. Syksyllä Blackpoolin valot syttyvät ja koko kaupunki täyttyy karnevaalihengestä, joka huipentuu Blackpoolin Pleasure Beach -huvipuiston hurjassa menossa. Tämän väriläiskän koettuasi voit suunnata matkasi vaikkapa rannkkoa pitkin Fleetwoodin kautta maakunnan keskukseen Lancasteriin, jossa voit tutustua kaupungin ja koko maakunnan historiaan eri kohteissa. Lancasterista on vain lyhyt matka Bowland Fellsin alueelle, joka on nimetty yhdeksi Iso-Britannian kauneimmista luontokohteista.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Lancashire
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lancashire?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lancashire sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lancashire.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lancashire?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lancashire. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 4374 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lancashire
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lancashire?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lancashire?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lancashire?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lancashire

Näytä lisää