Autonvuokraus
London Stansted Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Lontoo // London Stansted Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus London Stansted Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: STN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 18:00
su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Lontoon Stanstedin, STN, lentoasemalla tarjoaa valikoiman tilavia farmariautoja, kaupunkiajossa käytännöllisiä henkilöautoja, tilavia pakettiautoja mikäli kuljetettavaa tavaraa on enemmän, 4x4 maastureita, avoautoja sekä urheiluautoja. Valikoimissa olevat autot ovat aivan uusia, keskimäärin vain noin kolme kuukautta vanhoja, joista tietenkin löytyy paljon nykyaikaista tekniikkaa, joka tekee ajamisesta mukavaa. Tarjolla on myös lisävarusteita kuten GPS-navigaattori tai lastenistuin. Autonvuokraus Lontoon Stanstedin lentoasemalla on helppoa ja lisäksi voit ottaa matkallesi lisäturvaa vaikkapa kolariturvan muodossa. Sen sijaan että takaisimme sinulle tietyn automallin, voimme luvata sinulle autoluokan, josta mieleisen vuokra-auton voi valita. Vuokra-ajan päättyessä vuokra-auto on mahdollista palauttaa lentoaseman autonvuokrauspisteelle 24 h/vrk.

Lisätietoa Lontoon Stanstedin lentoasemasta

Autonvuokraus Lontoon Stanstedin lentoasemalla sujuu parhaiten, kun teet varauksen etukäteen, netissä tai soittamalla. Vuokra-auton varaaminen sujuu todella helposti, mutta jos sinulla on kysyttävää, palvelee asiantunteva asiakaspalvelumme sinua mielellään, kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä viikon jokaisena päivänä. Stanstedin lentoasema sijaitsee noin 60 kilometriä keskustasta koilliseen. Matkan kaupungin keskustaan ajaa noin tunnissa. Helpoiten matkan kuljet, kun varaat vuokra-auton käyttöösi Stanstedin lentoasemalta. Saat vuokra-auton käyttöösi heti kun saavut lentoasemalle. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat vierekkäin lentoaseman laidalla, jonne on helppo löytää. Kaupungissa on kaikkiaan neljä Sixtin autonvuokrauspistettä.

Koe Lontoon monipuoliset nähtävyydet

Kun matkasi päämäärä on Yhdistynyt Kuningaskunta ja Lontoo, voit nähdä ja kokea uskomattoman paljon, etenkin kun käytössäsi on liikkumista helpottava vuokra-auto. Kaupunki tunnetaan muun muassa Big Benin kellotornista, sekä Buckinghamin palatsista ja British museumista. Kaupunki on kooltaan valtava ja nähtävää riittää pidemmäksikin aikaa. Vertaansa vailla olevat nähtävyydet tarjoavat toinen toistaan hienompia elämyksiä niistä kiinnostuneille matkailijoille. Kaupungin torni on yksin kaupungin kuuluisimmista ja suosituimmista nähtävyyksistä, joka kerää matkailijoita puoleensa ympäri maailman. Kun haluat saada Lontoon upeista nähtävyyksistä mahdollisimman paljon irti, on hyvä ratkaisu autonvuokraus Lontoon Stanstedin lentoasemalla. Helpon liikkumisen lisäksi, vuokra-auto Lontoon Stanstedin lentoasemalta on myös taloudellinen ratkaisu verrattuna vaikkapa taksilla liikkumiseen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 18:00
su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste London Stansted Lentoasema STN Coopers End Road CM24 1SJ Stansted 51.880809, 0.249639 +44-2070188246

Sixt-toimipiste London Stansted Lentoasema STN

Coopers End Road
CM24 1SJ Stansted
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service