Autonvuokraus
Arizona
Piilota
Yhdysvallat // Arizona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Arizona

Sixt Autovuokraamot Arizonassa toivottavat sinut tervetulleeksi Gran Canyonin osavaltioon! Meillä on useita eri toimipisteitä ympäri osavaltiota, joten mikäli tarvitset autonvuokrausta Arizonassa, onnistuu se kauttamme varmasti. Varmista vain toimipisteidemme sijainnit, aukioloajat sekä vuokra-autovalikoimat ennen paikan päälle saapumistasi, jotta voimme varmasti palvella sinua parhaamme mukaan. Eri toimipisteissä voi nimittäin olla erilainen valikoima autokategorioita. Kaikista toimipisteistämme löydät aina henkilö- sekä farmariautoja, useimmista myös maastoautoja, ja tietyt toimipisteet tarjoavat myös nopeita ja tyylikkäitä avo- ja urheiluautoja vuokralle. Ja mikäli toiveenasi on löytää vuokra-auto yrityksen laskuun, niin ole hyvä ja ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Phoenix Sky Harbor Lentoasema
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  ma. - su.07:00 - 01:00
  Juhlapyhä07:00 - 01:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Phoenix Sky Harbor Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  ma. - su.07:00 - 01:00
  Juhlapyhä07:00 - 01:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Arizonassa Sixtin kautta

Jylhään mutta kauniiseen Arizonaan kelpaa tutustua Sixtin vuokra-autolla. Vuokra-autovalikoimamme on monipuolinen ja palvelee varmasti sinunkin loma- tai työmatkasi tarpeita. Meiltä löydät niin pienemmät henkilöautot kuin isommallekin porukalle sopivat, tilavammat farmariautot. Maasturit kuljettavat sinut kätevästi paikasta toiseen moottoriteiden ulkopuolellakin. Ja moottoritiellä sitä vasta kelpaakin ajaa, jos alla on tyylikäs urheiluauto. Tai kenties tämä on se kerta, kun vihdoin toteutat unelmasi ja sujahdat avoauton rattiin. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia käyttöösi, ainoastaan tietyn autokategorian. Ja koska toimintaamme eivät kuulu piilokulut, niin muistutamme myös, että ylimääräisestä kuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mutta esimerkiksi muutokset varaukseesi tai jopa sen peruuttaminen ovat ilmaisia, mikäli maksat vuokra-auton vasta noudon yhteydessä. Kysy myös lisävarusteistamme, kuten lastenistuimesta tai GPS-navigaattorista, josta on erityisen hyvä lisävaruste tuntemattomilla seuduilla.

Autonvuokraus Arizonassa avaa ovet koko osavaltioon

Yhdysvalloissa liikkuminen vaatii yleensä autoa, joten Sixtin vuokra-auto on mitä kätevin tapa liikkua joustavasti paikasta toiseen. Isossa maassa riittää hyvässä kunnossa olevaa tieverkkoa, jota pitkin nauttia osavaltion jylhästä, mutta kauniista maisemista. Gran Canyon on tietysti lähes pakollinen kohde, mutta pysythän tarpeeksi kaukana jyrkänteen reunalta! Luontoa rakastavalle löytyy myös paljon erilaisia luonnonpuistoja. Historian ystävän kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisiin alkuperäiskansojen jälkeläisiin. Ja kun maantien pöly alkaa kutittaa silmiä, niin suuntaa vuokra-autollasi esimerkiksi osavaltion pääkaupunkiin Phoenixiin, josta löydät niin loistavia ravintoloita kuin luontoakin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service