Auton vuokraus maassa Yhdysvallat

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Yhdysvallat

Suosituin kohteessa Yhdysvallat

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Los Angeles Intl. Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Yhdysvallat

Autonvuokraus USA

Autonvuokraus USA

Autonvuokraus Yhdysvalloissa on helppoa, kun valintasi on Sixt. Olemme vuokranneet autoja niin turisteille ja työmatkalaisille jo vuosien ajan. Laajennamme avaamalla toimipisteitä aina vain uusiin kaupunkeihin. Toimipisteiltämme voit vuokrata niin tavallisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita, nelivetoja, pakettiautoja ja minibusseja. Toimipisteillä on myös saatavana rajoitettu määrä avoautoja ja urheiluautoja. Meiltä saat siis kätevästi vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Ota myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoitetut kilometrit, täysvakuutus tai ylimääräinen kuljettaja. Varaa vuokra-auto Yhdysvalloista etukäteen joko netistä tai puhelimitse. Näin voit olla varma, että auto on odottamassa sinua, kun saavut kohteeseen. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Yhdysvaltojen liikennesäännöt ja maassa ajaminen

Yhdysvaltojen liikennesäännöt ja maassa ajaminen

Autonvuokraus Yhdysvalloissa voi olla myös haastavaa. Yhdysvaltojen liikennekulttuuri ja osittain myös liikennesäännöt eroavat Suomen vastaavista. Sen vuoksi niihin onkin hyvä tutustua ennen lomalle lähtöä. Yhdysvallat on suuri maa, jossa osavaltioilla saattaa olla omia liikennesääntöjä. On kuitenkin olemassa muutamia tärkeitä liikennesääntöjä, jotka ovat samoja koko maassa.
  • Risteyksissä, joissa joka puolella on stop-merkki toimitaan niin, että ensiksi paikalle tullut menee myös ensin
  • Moottoritiet ovat monikaistaisia ja jokaisella kaistalla saa ohittaa
  • Saat kääntyä oikealle useimmissa tapauksissa myös punaisen liikennevalon palaessa - älä kuitenkaan käänny kenenkään eteen
  • Nopeuksia valvotaan tarkkaan, joten noudata niitä säntillisesti
Meidän autovuokraamomme Yhdysvalloissa auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.
Koe kaikki tärkeimmät nähtävyydet vuokra-autolla

Koe kaikki tärkeimmät nähtävyydet vuokra-autolla

Yhdysvalloissa pitkät välimatkat ja niiden kulkeminen autolla ovat jokapäiväisiä asioita. Tieverkostot ovat hyvin kattavia ja liikenne sujuvaa. Autonvuokraus Yhdysvalloissa on loistava keino saada enemmän irti lomastasi. Ehkä haluat ajaa legendaarisella route 66:lla, jonka varrelta löytyy monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Grand Canyon. Vastaavia tunnettuja teitä löytyy lähes jokaisesta osavaltiosta. Jos haluat koettaa onneasi uhkapelien parissa, tutustu silloin Las Vegasiin. Voit samalla tutkia koko länsirannikkoa vuokra-autolla. Sixtin autovuokraamo Yhdysvalloissa takaa sen, että sinä pääset näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon lomasi aikana, olipa määränpääsi missä tahansa. Toimipisteitämme on niin suurissa kuin pienemmissäkin kaupungeissa. Voit ottaa vuokra-auton jo suoraan lentoasemalta, jolloin matka hotellille voi jatkua välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Yhdysvallat

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Yhdysvallat?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Yhdysvallat sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Yhdysvallat.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Yhdysvallat?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 187469 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Yhdysvallat

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Yhdysvallat?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Yhdysvallat?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Yhdysvallat

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Yhdysvallat

Näytä lisää