Auton vuokraus toimipisteestä Palm Beach Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Palm Beach Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Palm Beach Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Palm Beach Lentoasema

Osoite

1000 James L Turnage Blvd, 33406 West Palm Beach, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Palm Beach Lentoasema

Sixt autovuokraamo Palm Beach lentokentällä

Sixt autovuokraamo Palm Beach lentokentällä

Sixtin autonvuokrauksen toimipisteestä Palm Beachin lentoasemalla voit vuokrata suorituskykyisiä maastureita, joilla liikut helposti haastavissakin olosuhteissa ja maastoissa, hienoja urheiluautoja, farmareita, henkilöautoja sekä näyttäviä avoautoja. Vuokra-auton palautus on mahdollista ympäri vuorokauden tähän toimipisteeseen. Noutaessasi vuokra-autoa, voit valita haluamasi auton mallin i-Phonella. Jotakin tiettyä mallia emme voi taata, mutta autoluokan voit valita. Autonvuokrauksen lisäksi, voit hankkia matkallesi lisäturvaa esimerkiksi renkaan rikkoutumisen tai lasin rikkoutumisen varalle. Lisävarusteita on myös saatavilla. Voit halutessasi vuokrata käyttöösi turvallisen lastenistuimen tai GPS-navigaattorin, jotta matka sujuu mutkattomasti ja vältyt eksymiseltä.
Autonvuokraus Palm Beachin lentoasemalta

Autonvuokraus Palm Beachin lentoasemalta

Kun matkasi määränpäänä on Palm Beach, sujuu autonvuokraus Palm Beachin lentoasemalla helposti. Palm Beach lentoasema, PBI, sijaitsee noin viisi kilometriä keskustasta länteen. Autovuokraamo Palm Beach Lentoasema sijaitsee aivan lentoaseman tuntumassa. Matka lentoasemalta keskustaan sujuu mukavimmin ja helpoiten vuokra-autolla. Matka keskustasta lentoasemalle vie noin 15 minuuttia autolla. Kaupungissa sijaitsee myös toinen autonvuokraustoimipiste. Vuokraamasi auton voit noutaa ja palauttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Auto kannattaa varata jo ennen matkaa, joko soittamalla tai käyttämällä verkossa olevaa varauspalveluamme. Vuokra-auton Palm Beachin lentoasemalta saat käyttöösi pian lentoasemalle saavuttuasi.
Vuokra-autolla kiertelet nähtävyyksiä mukavasti

Vuokra-autolla kiertelet nähtävyyksiä mukavasti

Yhdysvalloissa sijaitseva Palm Beach on tunnettu muun muassa Palm Beach Zoo eläintarhastaan, joka on mielenkiintoinen koko perheen kohde. Suuri määrä erilaisia eläimiä ja uskomattomat näyttelyt täynnä informaatiota, saavat niin pienet kuin isommatkin vierailijat viihtymään eläintarhassa pidempäänkin. Kasvitieteellinen puutarha puolestaan tarjoaa nähtävää luonnon ihmeistä kiinnostuneille, valtavalla 5,6 hehtaarin alueella. Puutarhalta voivat kävijät myös ostaa tuliaisiksi vaikkapa puutarhan kauniita somisteita sekä monia erilaisia taimitarhakasveja. Eräs monia kiinnostava nähtävyys on Loggerhead merellisen elämän keskus, joka on pieni, mutta sitäkin houkuttelevampi museo, jossa kävijä voi ihastella interaktiivisia näyttelyitä. Kaikkiin Palm Beachin nähtävyyksiin kuljet mukavimmin ja joutuisammin vuokra-autolla, jolloin voit itse laatia aikataulun ja kulkea sen mukaan, kun itsellesi sopii.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Palm Beach Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Palm Beach Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Palm Beach Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Palm Beach Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Palm Beach Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 2554 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW X3
BMW X3
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-AMG SL Roadster
Mercedes-AMG SL Roadster
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Range Rover
Range Rover
BMW 2 Series
BMW 2 Series
Volvo S90
Volvo S90
Cadillac Escalade
Cadillac Escalade
BMW X1
BMW X1

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Palm Beach Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Palm Beach Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Palm Beach Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Palm Beach Lentoasema

Näytä lisää