Auton vuokraus alueella Palm Beach

 

Suosituin kohteessa Palm Beach

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Palm Beach Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Palm Beach

Autonvuokrauksesta Palm Beachilta löydät kattavan autovalikoiman

Autonvuokrauksesta Palm Beachilta löydät kattavan autovalikoiman

Sixtin autonvuokraus Palm Beachilla, Floridassa on mahdollisuus nähdä paljon enemmän. Palm Beach on suuri alue, jossa julkisella liikenteellä ei pääse joka paikkaan. Vuokra-auto on siis ainoa keino päästä liikkumaan vapaasti. Vuokra-auton voi ottaa niin moneksi päiväksi kuin itse haluat. Kattavasta autovalikoimastamme saat niin tavallisia henkilöautoja, suurempia farmareita, katumaastureita kuin avo- ja urheiluautojakin. Vuokrauksen voi hoitaa joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Autovuokraamomme Palm Beachilla tarjoaa monipuolisesti vuokra-autoja jokaisen tarpeisiin. Huomaa myös, että meiltä saat tarpeellisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa lastenistuimen tai navigaattorin. Jos aiot ajaa kauemmas, liitä silloin vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Vieraassa maassa ajamista turvaamaan saat myös kaikki vahingot kattavan vakuutuspaketin. Jos haluat jakaa ajovastuuta jonkun toisen kanssa, voit silloin lisätä vuokra-autolle ylimääräisen kuljettajan. Varausta tehdessä tulee ottaa huomioon, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua vuokrauksesi kanssa tai haluat hoitaa vuokraamisen puhelimitse.
Autonvuokraus Palm Beachilla - kierrä vaikka alueen kaikki rannat

Autonvuokraus Palm Beachilla - kierrä vaikka alueen kaikki rannat

Yhdysvallat ja koko Floridan osavaltio ovat olleet jo pitkään suomalaisten suosiossa. Tämä johtuu lähinnä siitä, että auringonpaisteen osavaltiossa on lähes aina upea sää. Palm Beach on nimensä mukaisesti aivan rannikolla sijaitseva kaupunki vain lyhyen ajomatkan päässä Miamista. Jos siis haluat vierailla myös tässä valkoisten hiekkarantojen peittämässä kaupungissa, ota vuokra-auto Palm Beachilta ja lähde kruisailemaan pitkin Miamin katuja. Palm Beachillakin on lukuisia upeita hiekkarantoja. Ne sijaitsevat kuitenkin sen verran kaukana toisistaan, että helpointa on kiertää ne kaikki vuokra-autolla. Suosituin rannoista on Mid-Town Municipal Beach. Kulttuurinnälkäisille Palm Beachilta löytyy esimerkiksi The Society of the Four Arts -taidemuseo. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy myös Okeeheelee Park, jossa voi tutustua luontoon ja villieläimiin. Sixtin autovuokraamo Palm Beachilla helpottaa sinun vierailuasi kaupungissa tuoden vapautta liikkumiseesi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Palm Beach

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Palm Beach?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Palm Beach sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Palm Beach.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Palm Beach?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Palm Beach. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 3629 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Palm Beach

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Palm Beach?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Palm Beach?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Palm Beach?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Palm Beach

Näytä lisää