Auton vuokraus toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park

 

Suosituin kohteessa Boca Raton lähellä Mizner Park

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Boca Raton lähellä Mizner Park

Osoite

279 North Federal Highway, 33432-3923 Boca Raton, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La - Su
08:00 - 16:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Boca Raton lähellä Mizner Park

Sixt tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkia

Sixt tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkia

Rento loma Yhdysvaltojen Boca Ratonissa lähtee käyntiin Sixt Autovuokraamo Boca Ratonista lähellä Mizner Parkin ostoskeskusta. Vuokra-auto tarjoaa miellyttävän tavan liikkua Boca Ratonissa ja nauttia kaupungin golf-kentistä, puistoista ja rannoista tai lähteä kaupungin ulkopuolelle tutkimaan Floridan nähtävyyksiä. Toimipisteemme sijaitsee aivan Boca Ratonin keskustassa, jotta vuokra-auton noutaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi toimipiste sijaitsee aivan kaupungin halki kulkevan valtatien kyljessä, joten on sieltä vaivatonta lähteä ajamaan myös muualle Floridaan. Vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja ja niihin kuuluu ilmastointi, joten niiden kyydissä vierailu Floridassa sujuu mukavasti.
Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot ja kattavan lisäpalveluvalikoiman

Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot ja kattavan lisäpalveluvalikoiman

Sixt tarjoaa osaavaa autonvuokrausta Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkia. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, joiden joukosta löytyy sopiva ajoneuvo niin yksin matkustaville, pariskunnille, ystäväporukoille kuin perheillekin. Valittavanasi on henkilöautoja, maastureita, avoautoja, urheiluautoja ja farmareita useilta eri automerkeiltä. Valikoimastamme löytyy malleja tunnetuilta automerkeiltä, muun muassa Mercedesiltä, Chevroletilta ja Range Roverilta. Huomaathan, että varausta tehdessäsi voit valita haluamasi autokategorian, mutta emme voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varaushetkellä. Kaikkiin vuokra-autoihimme on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata vuokra-autosta sinulle sopivan ja tehdä sillä tavoin matkanteosta helpompaa. Esimerkkejä lisäpalveluistamme ovat Sixt Connect -palvelu, joka tarjoaa käyttöösi internetyhteyden vuorokauden ympäri, ja Express Toll Unlimited -palvelu, joka kanssa voit käyttää rajattomasti teitä, joissa on tietullit. Näet kaikki Boca Ratonissa saatavilla olevat lisäpalvelut varausta tehdessäsi. Vuokra-auton varaaminen onnistuu etukäteen joko verkossa tai kännykälläsi tai tabletillasi Sixtin mobiilisovelluksen kautta, jonka jälkeen voit noutaa vuokra-autosi Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkin ostoskeskusta sijaitsevalta Sixt-toimipisteeltämme toivomanasi ajankohtana.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Boca Raton lähellä Mizner Park?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 807 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
Range Rover
Range Rover
Volvo S60
Volvo S60
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Mercedes-AMG SL Roadster
Mercedes-AMG SL Roadster
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
BMW X3
BMW X3
BMW 5 Series
BMW 5 Series
BMW 3 Series
BMW 3 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Boca Raton lähellä Mizner Park

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Boca Raton lähellä Mizner Park?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Boca Raton lähellä Mizner Park?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?