Auton vuokraus toimipisteestä West Palm Beach

 

Suosituin kohteessa West Palm Beach

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä West Palm Beach alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen West Palm Beach

Osoite

2501 Bristol Drive Unit A1, 33409-6458 West Palm Beach, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä West Palm Beach

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo West Palm Beachiin

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo West Palm Beachiin

Mikäli olet Floridan itärannikolla liikenteessä ja tarvitset vuokra-autoa, niin kannattaa pysähtyä Sixt Autovuokraamo West Palm Beachiin. Sijaintimme West Palm Beachin lentokentän sekä valtatie 95:n välissä takaa sen, että löydät meidät varmasti helposti. Palvelemme sinua mielellämme vuoden jokaisena päivänä! Suosittelemme sinua kuitenkin tutustumaan tarkkaan osoitteeseemme sekä tarkempiin aukioloaikoihimme hyvissä ajoin etukäteen. Toimipisteemme vuokra-autojen valikoimasta löydät niin loma- kuin työmatkallekin sopivat henkilö- sekä farmariautot. Olet sitten yksin, kaksin tai koko tiimin voimin liikenteessä, niin löydät varmasti jotain tarpeisiisi ja tarkoituksiisi sopivaa. Luonnonystäville valikoimastamme löytyy myös maastureita vuokrattavaksi. Maasturilla Floridan rosoisempikin luonto ei ole este. Ja mikäli vauhdin hurma kiinnostaa, niin Floridan eli "auringonpaisteen osavaltion" teille sopii loistavasti myös urheilu- tai avoauto, jollaisen voit vuokrata kätevästi Sixtiltä.
Sixtin vuokra-autolla West Palm Beachillä

Sixtin vuokra-autolla West Palm Beachillä

Yhdysvaltojen kaakkoiskolkassa sijaitseva Florida on autoilijan osavaltio, joten matkailijalle autonvuokraus West Palm Beachillä ja sen ympäristössä liikkuessa todellakin kannattaa. Me Sixtillä palvelemme sinua aina ammattitaidolla, ja West Palm Beahin autovuokraamoomme voit myös palauttaa autosi joustavasti omien aikataulujesi mukaan! Olet siis vapaa liikkumaan joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Myös muutosten teko varaukseesi tai jopa sen peruuttaminen onnistuu ilmaiseksi, mikäli olet maksamassa vuokra-auon vasta sitä noutaessasi. Haluamme kuitenkin muistuttaa sinua vuokrakäytännöstämme, jonka mukaan emme voi taata sinulle käyttöösi tiettyä automallia. Haluamasi vuokra-autokategorian auton saat tietenkin aina käyttöösi. Mitään piilokuluja sopimuksiimme ei sisälly koskaan, ja esimerkiksi luottokortilla maksaminen on täysin ilmaista. Voit hoitaa kaikki vuokra-auton varaukseen liittyvät asiat kätevästi verkkosivujemme tai sovelluksemme kautta. Tutustu myös erilaisiin lisäpalveluihimme, kuten vapaisiin ajokilometreihin, lisävakuutuksiin sekä esimerkiksi lastenistuimen tai GPS-navigaattorin vuokraamiseen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä West Palm Beach

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä West Palm Beach?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä West Palm Beach sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä West Palm Beach.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä West Palm Beach?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 268 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW X3
BMW X3
Volvo S60
Volvo S60
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
BMW 2 Series
BMW 2 Series
Range Rover
Range Rover
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Range Rover Sport
Range Rover Sport

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä West Palm Beach

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä West Palm Beach?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä West Palm Beach?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to West Palm Beach

Näytä lisää