Auton vuokraus toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Atlanta Hartsfield Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Atlanta Hartsfield Lentoasema

Osoite

2200 Rental Car Center Parkway Rental Car Center, 30337 College Park, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Atlanta Hartsfield Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Atlantassa Hartfieldin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Atlantassa Hartfieldin lentoasemalla

Autonvuokraus Atlantassa Hartfieldin lentoasemalla on helppoa. Tarjoamme todella laajan valikoiman vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löydätkin vuokra-autot niin yhdelle kuin useammalle henkilölle. Meiltä vuokraat niin edullisia kaupunkiautoja kuin enemmän tilaa tarjoavia farmareitakin. Sen lisäksi saat vuokrattua myös nelivetoiset autot, katumaasturit, urheiluautot ja luksusautot. Automme ovat aina uusinta mallia ja niissä on varusteina muun muassa ilmastointi sekä turvatyynyt. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten lastenistuimen tai navigaattorin. Mikäli ajatuksissasi on ajaa pidemmälle, voit liittää vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta voit ottaa täysvakuutuksen, joka kattaa kaikki vahingot. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset jatkamaan matkaasi lentoasemalta hotellille ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Atlantaan Hartsfieldin lentoasemalle on henkilökuntamme valmiina auttamaan autonvuokrauksen kanssa. Huomioi varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta onnistuu netistä

Autonvuokraus Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta onnistuu netistä

ATL sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on hyvin suuri. Vuosittainen kävijämäärä kohoaa reilusti yli 100 miljoonaan matkustajaan. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksen ulkopuolella. Sinne pääsee RCC-junayhteydellä jokaisesta terminaalista. Jos olet vuokrannut auton etukäteen joko netistä tai puhelimitse, vuokrauskin tulee sujumaan nopeasti. Voit vain käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Palvelemme matkalaisia ympäri vuorokauden. Älä epäröi kysyä, jos sinulla on vuokraukseesi liittyviä kysymyksiä. Asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan.
Koe metropoli vuokra-autolla

Koe metropoli vuokra-autolla

Yhdysvallat on suuri maa, jossa kaupungit ovat suuria ja välimatkat usein pitkiä. Autonvuokraus Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta pelastaa sinut monelta päänvaivalta, sillä vuokra-auto on helpoin tapa liikkua miljoonakaupungissa. Kaupunki on Georgian osavaltion pääkaupunki. Sen suositumpia vierailukohteita on muun muassa erilaiset museot, kuten Martin Luther King Jr. National Historic Site, joka valottaa niin kaupungin kuin koko Yhdysvaltojen historiaa. Kun otat vuokra-auton Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta, pääset kulkemaan myös kaupungin ulkopuolella ja tutustumaan muuhunkin Georgiaan. Voit viettää vaikka piknikiä aurinkoisena päivänä jossakin alueen vehreistä puistoista.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Atlanta Hartsfield Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-AMG SL Roadster
Mercedes-AMG SL Roadster
BMW 3 Series
BMW 3 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW X3
BMW X3
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
Range Rover
Range Rover
Volvo S90
Volvo S90
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Range Rover Sport
Range Rover Sport

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Atlanta Hartsfield Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Atlanta Hartsfield Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Atlanta Hartsfield Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Atlanta Hartsfield Lentoasema

Näytä lisää