Auton vuokraus toimipisteestä Washington Dullesin Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Washington Dullesin Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Washington Dullesin Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Washington Dullesin Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

23320 Autopilot Dr, 20166-7705 Dulles, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:30 - 22:30
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 22:30

Palvelumme toimipaikassa Washington Dullesin Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla

Onnistunut matka Yhdysvaltojen pääkaupunkiin alkaa autonvuokrauksella Washington-Dullesin lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löydät luotettavat, hyvin varustellut vuokra-autot matkallesi kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimaamme kuuluu henkilöautoja, citymaastureita ja minibusseja Chevroletiltä, Range Roverilta, Mercedes Benziltä ja monelta muulta huippumerkiltä. Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja myös huippulaatuisessa Premium-luokassamme. Otathan huomioon tehdessäsi varausta, että varaus koskee vain tiettyä autoluokkaa. Vuokra-autosi lopullinen merkki ja malli saattavat siis poiketa varauksen esimerkkikuvauksesta. Kun valitset autonvuokraukseen Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla Sixtin, nautit matkallasi rajattomien ajokilometrien tuomasta vapaudesta. Joustavuutta matkaasi tuo myös mahdollisuus tehdä varaukseen muutoksia maksutta, kun valitset maksutavaksi maksun noudettaessa.
Autonvuokraus Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla

Washington Dullesin kansainvälinen lentoasema, lyhennettynä IAD, sijaitsee noin 40 kilometriä Washington D.C.:n keskustasta. Kun vuokraat Sixtin vuokra-auton lentokentältä, olet Washington D.C.:n keskustassa 30-40 minuutissa. Myös Virginian Arlington on noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Kun saavut lentokentälle, Sixtin maksuton shuttle-bussi kuljettaa sinut terminaalista toimipisteellemme noutamaan vuokra-autoasi. Löydät shuttle-bussin, kun poistut matkatavaroiden noutoalueelta ramppia pitkin alas ovelle 2, 4 tai 6. Kun astut ulos, löydät autovuokraamoiden shuttle-bussit alueilta 2C ja 2F. Pidäthän mielessäsi, että kaikilla lentoaseman autovuokraamoilla on oma shuttle-bussinsa. Etsi siis bussi, jossa on Sixtin logo. Toimipisteeltä löydät varaamasi vuokra-auton lähtövalmiina, ja ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen, että pääset sujuvasti matkaan.
Ota Washington D.C. haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Washington D.C. haltuun Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C. on täynnä historiaa. Kaupungin keskus on National Mall -esplanadi, jonka toisessa päässä sijaitsee Lincoln Memorial -muistomerkki ja toisessa päässä Yhdysvaltojen kongressi United States Capitol. Niiden väliin jäävät Washington Memorial -obeliski ja Smithsonian Instituten laadukkaat, maksuttomat museot. Myös Valkoinen talo sijaitsee lyhyen matkan päässä National Mallilta. Kun liikut kaupungissa vuokra-autolla, kannattaa lähteä seikkailemaan myös ydinkeskustan ulkopuolelle. Muita mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi historiallinen Old Town Aleksandria eli Aleksandrian vanha kaupunki, Georgetownin tyylikäs kaupunginosa ja Pentagonin vieressä sijaitseva Arlingtonin sotilashautausmaa, jonne myös J.F. Kennedy on haudattu. Varaa siis Sixtin luotettava vuokra-auto Washington-Dullesin kansainväliseltä lentoasemalta ja ota kaikki irti matkastasi Washington D.C.:n alueelle.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Washington Dullesin Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Washington Dullesin Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Washington Dullesin Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Washington Dullesin Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Washington Dullesin Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 2058 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW 3 Series
BMW 3 Series
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW 5 Series
BMW 5 Series
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Washington Dullesin Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Washington Dullesin Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Washington Dullesin Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Washington Dullesin Lentoasema

    Näytä lisää