Auton vuokraus toimipisteestä Denver Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Denver Lentoasema

Osoite

23790 E 78th Ave, 80249-6387 Denver, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Denver Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Denverin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Denverin lentokentällä

Aloita matkasi Yhdysvaltain Denverissä hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Denverin lentokentältä. Meiltä löydät monipuolisen vuokra-autojen valikoiman juuri sinun tarpeisiisi. Valitse täällä allesi vaikkapa taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai halutessasi vaativaankin makuun sopiva maasturi. Huomaathan, että Sixt takaa varatun autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, Sixt tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta Denverin lentokentällä.
Autonvuokraus Denverin lentokentällä

Autonvuokraus Denverin lentokentällä

Vilkas ja kansainvälisesti tärkeä Denverin lentokenttä, lyhennettynä DEN, sijaitsee 30 kilometriä Denverin kaupungista koilliseen. Matka lentokentältä kaupunkiin taittuu sujuvasti reilussa puolessa tunnissa Sixtin vuokra-autolla, jonka varaat helpoiten puhelimitse tai netissä. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Denverin kansainvälisellä lentokentällä.
Koe miljoonakaupungin kuhina ja upeat luontokohteet vuokra-autolla

Koe miljoonakaupungin kuhina ja upeat luontokohteet vuokra-autolla

Yhdysvaltojen Coloradon osavaltioon kuuluva Denver on uniikki yhdistelmä miljoonakaupungin kuhinaa sekä toinen toistaan upeampia luontoretkikohteita. Tämä kohde tarjoaa paljon nähtävää, joten hyppää vuokra-auton rattiin ja tutustu kaupungin koko komeuteen. Denverin keskusta sykkii elämää. Ostosmahdollisuuksia tarjoaa lukuisat suuret kauppakeskukset ympäri kaupunkia. Kiipeä Colorado State Capitolin portaita ja ihastele arkkitehtuuria. Vieraile myös Denverin taidemuseossa. Lisää matkaasi vielä ripaus villin lännen tunnelmaa ja käy kuuluisan Buffalo Billin haudalla sekä museossa, minne ajaa kaupungista noin puolessa tunnissa.Denveriä kutsutaan The Mile High Cityksi sen korkean sijainnin ja sitä ympäröivien vuorien vuoksi. Denver Mountain Parksiin ajaa kaupungista puolessa tunnissa. Ihaile auringonlaskua tai lähde vaellukselle. Vuorilla on mahdollisuus törmätä myös villieläimiin, kuten vuohiin ja biisoneihin. Tee päiväretki myös Mount Evansille, jonne ajaa Denveristä 1,5 tunnissa. Mount Evans tarjoaa koskemattoman luonnon järvimaisemineen sekä lumipeitteisine vuorenhuippuineen. Matkustatko kenties lasten kanssa? 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee Dinosaur Ridge, mistä löytyy ainutlaatuinen kokoelma dinosaurusten luita ja fossiileja. 80 kilometriä koilliseen sijaitsee myös villieläinten suojelualue, missä voi nähdä leijonia, tiikereitä ja karhuja vaeltamassa luonnollisessa ympäristössään. Huoletonta autonvuokrausta Denverin lentokentällä tarjoavan Sixtin lisäpalveluista voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimet.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Denver Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Denver Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Denver Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Denver Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Denver Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 6745 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Denver Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Denver Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Denver Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?