Auton vuokraus alueella Denver

 

Suosituin kohteessa Denver

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Denver Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Denver

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Denverissä on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, tyylikäs avo- tai urheiluauto, isollekin ryhmälle sopiva minibussi tai vaativaan ajoon sopiva maasturi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme aina vapaat ajokilometrit.  Asiantuntevaa autonvuokrausta Denverissä

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Denverissä on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, tyylikäs avo- tai urheiluauto, isollekin ryhmälle sopiva minibussi tai vaativaan ajoon sopiva maasturi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme aina vapaat ajokilometrit. Asiantuntevaa autonvuokrausta Denverissä

Sixt Autovuokraamo Denverissä tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Denverissä ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Mikäli matkustat ryhmässä ja haluat helpottaa ajoa, valitse varauksen yhteydessä lisäkuljettajapalvelumme. Jos Denver ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Denverissä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat tavoitettavissa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.
Denver tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Denver tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa sijaitseva Denver on elämää sykkivä miljoonakaupunki, joka tarjoaa myös upeita luontokohteita rauhoittumiseen. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, Denverin vilkkailla mutta helppokulkuisilla kaduilla liikut näppärästi vuokra-autolla. Denver tarjoaa loputtomasti tekemistä ja viihdykettä, hienoista museoista aina hulppeisiin ostoskeskuksiin ja kattoterassiravintoloihin, joista mainitsemisen arvoisia ovat muun muassa Denverin taidemuseo sekä kauppakeskus 16th Street Mall. Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi ja valitse näistä mieleisesi.Urheilun ystäville Denverillä on tarjota muun muassa paikallisen baseball-joukkue The Colorado Rockiesin kotiareena Coors Field, joka sijaitsee noin 4 kilometriä kaupungista pohjoiseen. Denver on myös yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä liike-elämän keskuksista. Denverin Tech Center sijaitsee vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta, kun taas World Trade Centeriin pääsee 10 minuutissa. Denverin luonto on vertaansa vailla, sillä kaupunki sijaitsee vuoriston tuntumassa. Tee vuokra-autolla päiväretki Mount Evansille, minne ajaa 1,5 tunnissa Denverin kaupungista, ja nauti uskomattomista maisemista sekä eläimistöstä, joita viiden eri ilmastovyöhykkeen vuoristolla on tarjota!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Denver

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Denver?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Denver sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Denver.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Denver?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Denver. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 8720 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Denver

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Denver?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Denver?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Denver?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?