Auton vuokraus toimipisteestä Orlando Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Orlando Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Orlando Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Orlando Lentoasema

Osoite

1 Airport Blvd A Rental Car Center, 32827-4399 Orlando, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Orlando Lentoasema

Sixt autovuokraamo Orlandon lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Orlandon lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Orlandon lentoasemalla tarjoaa todella kattavan valikoiman eri vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla oman mielensä mukaisen vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit kuin nelivetoiset katumaasturit. Jos sinulla on esimerkiksi urheiluvälineitä mukanasi, voit vuokrata minibussin tai pakettiauton. Voit lisätä vuokraasi myös esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta mukavaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisten kulujen vuoksi. Nekin kannattaa siis liittää autovuokraan. Vieraassa maassa ajettaessa vakuutukset ovat tärkeitä. Jokainen vuokra-automme on vakuutettu tavallisella vakuutuksella, mutta meiltä saat otettua myös kaikki vahingot kattavan vakuutuksen, joka tuo sinulle lisäturvaa. Kun päämääräsi on Orlandon lentoasema, eli MCO, olemme valmiita auttamaan sinua.
Autonvuokraus Orlandon lentoasemalta hoituu netissä

Autonvuokraus Orlandon lentoasemalta hoituu netissä

Tämä kansainvälinen, monien lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema kuuluu ehdottomasti koko Floridan osavaltion vilkkaimpiin. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee rakennuksen ulkopuolella. Vuokraamomme bussi tulee noutamaan sinut tasolta 1. Toimipisteemme on noin viiden minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Täältä saat auton kätevästi heti lomasi ensimmäisenä päivänä. Auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltä ja myös palautetaan sinne. Auton voi sovittaessa palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vuokraa auto ennen lomalle lähtöä joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Auringonpaistetta ja nähtävyyksiä Orlandossa

Auringonpaistetta ja nähtävyyksiä Orlandossa

Yhdysvallat on monelle suomalaiselle tuttu kohde. Floridan osavaltio kuuluu suomalaisten suosikkeihin. Se ei ole ihme, sillä tämä osavaltio on tuttu auringostaan ja upeista rannoistaan. Orlando ei tee poikkeusta, vaan kyseessä on todella kaunis kaupunki. Se on erityisesti lapsiperheiden mieleen, sillä kaupungista löytyy lukuisia teema- ja huvipuistoja. Kaikkein tunnetuimmat näistä ovat Walt Disney World ja Universal Studios. Myös Sea World on vierailemisen arvoinen kohde. Pitkien välimatkojen vuoksi kaupunkiin matkustettaessa kannattaa ehdottomasti ottaa vuokra-auto alle. Sen avulla loma sujuu mutkattomammin, eikä kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen. Varaa vuokra-auto Orlandon lentoasemalta jo ennen lomalle lähtöä ja tee lomastasi ikimuistoinen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Orlando Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Orlando Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Orlando Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Orlando Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Orlando Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 13977 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S60
Volvo S60
Cadillac Escalade
Cadillac Escalade
BMW X3
BMW X3
Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW 8 Series Coupe
BMW 8 Series Coupe
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
Volvo S90
Volvo S90

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Orlando Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Orlando Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Orlando Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Orlando Lentoasema

Näytä lisää