Auton vuokraus toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney

 

Suosituin kohteessa Kissimmee/Orlando near Disney

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kissimmee/Orlando near Disney

Osoite

8000 Fins Up Circle Margaritaville Resort Orlando, 34747-1743 Kissimmee, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00
La - Su
09:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Kissimmee/Orlando near Disney

Sixt saattaa sinut matkaan Kissimmeessä

Sixt saattaa sinut matkaan Kissimmeessä

Autonvuokraus toimipisteessä Kissimmee/Orlando near Disney antaa käyttöösi edullisen ja luotettavan vuokra-auton, jolla ajat miellyttävästi lyhyet ja pidemmätkin ajomatkat matkatavarat ja ostokset kätevästi mukana kulkien. Sijaitsemme aivan Walt Disney Worldin tuntumassa, joten jos matkasuunnitelmiisi kuuluu tutustuminen tähän maailmankuuluun puistoon monine kohteineen ja vierailut SeaWorld Orlandossa tai Harry Potterin Wizarding Worldissa, kannattaa Sixtin vuokra-auto noutaa nimenomaan Kissimmee/Orlando near Disneyn palvelupisteestä. Lisäksi valtatie Interstate 4 sijaitsee vain reilun kilometrin päässä, josta pääsee matkan aloittamaan kauemmaksikin Floridasssa. Toimipisteessämme on monipuolisesti erilaisia ajoneuvoja, joista voit valita parhaiten käyttötarkoitustasi vastaavan vaihtoehdon. Jos olet reissussa yksin tai kaksin, taloudellinen henkilöauto on hyvä valinta, mutta jos haluat enemmän tilaa seurueellesi tai tavaroillesi, tilavaan farmariin mahtuu enemmän. Maasturi sopii vaativampaankin ajoon, kun taas premium-luokan urheilu- ja avoautojen kyydissä pääsee nauttimaan ensiluokkaisen ylellisestä ajokokemuksesta. Tutustu Sixt Autovuokraamon Kissimmee/Orlando near Disneyn toimipisteessä tarjolla oleviin vuokra-autoihin kätevästi etukäteen netissä ja tee varaus!
Kissimmee/Orlando near Disneyssä autonvuokraus tekee matkasta onnistuneen

Kissimmee/Orlando near Disneyssä autonvuokraus tekee matkasta onnistuneen

Tee matkastasi mahdollisimman hyvä valitsemalla erilaisia lisäpalveluita. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja, viimeisimpiä malleja suosituimmilta automerkeiltä, ja tarjoamme vapaat mailit, joten pidempikään matka ei ole poissuljettu, varsinkin jos seurueesta löytyy useampi kuski, jolloin lisäkuljettaja-palvelulla voit nimetä matkalle toisen kuskin, kenen kanssa vaihdella ratin takana. Koko perheen matkaillessa lapsien turvallisuutta varmistavat lastenistuimemme, joita löytyy vauvalle, taaperolle ja vanhemmallekin lapselle. Amerikan teillä ei tarvitse antaa tietullien haitata, vaan voit valita palvelumme, jonka avulla ajelet rajattomasti tietulliteillä. Yhteyspalvelumme taas antaa käyttöösi hyvän nettiyhteyden, hotspotin viidelle laitteelle ja tunnin verran ilmaisia kansainvälisiä puheluita, lisää viihtyvyyttä matkaan tuo lisäksi satelliittiradiopalvelumme, jolla voit kuunnella suosikkikanaviasi ilman mainoksia. Perehdy näihin ja muihin lisäpalveluihimme verkkosivuillamme samalla kun teet varauksen Sixtin vuokra-autosta, mutta ota huomioon, että takaamme vain autokategorian, emme tiettyä automallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kissimmee/Orlando near Disney?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 386 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-AMG SL Roadster
Mercedes-AMG SL Roadster
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T
BMW X3
BMW X3
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW 5 Series
BMW 5 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kissimmee/Orlando near Disney

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kissimmee/Orlando near Disney?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kissimmee/Orlando near Disney?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kissimmee/Orlando near Disney

Näytä lisää