Auton vuokraus alueella New York City

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa New York City

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa New York JFK Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa New York City

Sixt Autovuokraamo New Yorkissa tarjoaa edullista ja laadukasta autonvuokrausta juuri sinulle! Laajassa autovalikoimassamme on ajoneuvoja joka lähtöön. Valitse autokalustostamme taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vakuuttava nelivetomaasturi tai tyylikäs avoauto. Hyppää vuokra-autoon New Yorkissa ja nauti matkastasi täysillä! Vuokraus Sixtiltä on helppoa ja turvallista.  Asiantuntevaa autonvuokrausta New Yorkissa

Sixt Autovuokraamo New Yorkissa tarjoaa edullista ja laadukasta autonvuokrausta juuri sinulle! Laajassa autovalikoimassamme on ajoneuvoja joka lähtöön. Valitse autokalustostamme taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vakuuttava nelivetomaasturi tai tyylikäs avoauto. Hyppää vuokra-autoon New Yorkissa ja nauti matkastasi täysillä! Vuokraus Sixtiltä on helppoa ja turvallista. Asiantuntevaa autonvuokrausta New Yorkissa

Suunnitteletko autonvuokrausta New Yorkissa? Me tarjoamme asiantuntevaa palvelua, uudet vuokra-autot sekä kattavat lisäpalvelut. Olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa, Sixt Autovuokraamo New Yorkissa on sinua varten. Lisäpalveluistamme suosittelemme GPS-navigaattoria kaupungissa ensimmäistä kertaa vierailevalle. Lasten kanssa matkustavat puolestaan arvostavat turvallisia lastenistuimia, joita meillä on tarjota kolmea eri mallia lapsen iän ja koon huomioon ottaen. Kaipaatko lisäturvaa? Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat. Vuokra-automme New Yorkissa ovat automaattivaihteisia, ja tarjoamme kaikkiin ajoneuvoihin myös vapaat ajokilometrit. Huomioithan varausvaiheessa, että takaamme toivomasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli haluat lisätietoja autonvuokrauksesta New Yorkissa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Sixtin vuokra-autolla New Yorkissa

Sixtin vuokra-autolla New Yorkissa

New York on Yhdysvaltain runsasväkisin kaupunki ja yksi maailman tärkeimmistä talous- ja kulttuurikeskuksista. New York koostuu viidestä eri hallintoalueesta, joiden välillä liikkuminen käy kätevästi Sixtin vuokra-autolla. Alueesta riippumatta tämä miljoonakaupunki tarjoaa lukemattomia ravintoloita, taide-elämyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Talouselämän keskus Wall Street, 380 metriä korkea Empire State Building sekä ikoninen Times Square ovat sekä lomailijalle että työmatkailijalle tärkeitä maamerkkejä, joiden luokse pääsee mukavimmin vuokra-auton viemänä.Brooklyn yhdistyy Manhattaniin symbolisen Brooklyn Bridgen kautta, jonka ylittäminen vuokra-autolla on yksi nähtävyys itsessään. Trendikkäässä Brooklynissa voit rentoutua Coney Islandin kilometrejä pitkällä hiekkarannalla tai suuressa, vehreässä Prospect Parkissa. Komeita riippusiltoja pitkin pääset vuokra-autolla näppärästi myös New Yorkin muille alueille, kuten Bronxiin, Queensiin ja Staten Islandille. Bronx on New Yorkin ainoa alue, joka sijaitsee mantereella. Bronx tunnetaan erityisesti hip hop -musiikin synnyinpaikkana. Queensiin suunnataan esimerkiksi Citi Fieldin vuoksi, joka on baseball-joukkue New York Metsin kotiareena. Staten Island on New Yorkin väljimmin asuttu alue, ja siellä voit nauttia kaupunkielämän lisäksi koskemattomasta luonnosta. Sixtin kautta autonvuokraus New Yorkissa on sujuvaa ja joustavaa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella New York City
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa New York City?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä New York City sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta New York City.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa New York City?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta New York City. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 7475 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella New York City
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa New York City?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa New York City?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa New York City?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?