Auton vuokraus toimipisteestä Aspen/Pitkin County Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Aspen/Pitkin County Lentoasema

Osoite

233 Airport Rd, 81611-3569 Aspen, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
09:00 - 20:30
Ti - La
09:00 - 22:00
Su
09:00 - 20:30
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 20:30

Palvelumme toimipisteessä Aspen/Pitkin County Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Aspen Pitkin Countyn lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Aspen Pitkin Countyn lentokentällä

Voit aloittaa matkasi Aspeniin, Coloradoon, kätevästi hankkimalla vuokra-auton Aspen Pitkin Countyn lentokentän Sixt Autovuokraamosta. Kattavasta vuokra-autojen valikoimastamme löydät sopivan vuokra-auton, kuten näppärät henkilöautot, tilavat ja luotettavat farmarit sekä maasturit ja tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Vuokra-autolla kuljet Aspen Pitkin Countyn lentoasemalta kätevästi muualle Coloradoon itsellesi sopivaan tahtiin. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata varaamasi vuokra-autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Lisäpalveluistamme löytyvät niin GPS-navigaattorit, eri ikäisille lapsille sopivat istuimet sekä esimerkiksi rajaton tietullipalvelu, joilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän. Vuokraukseen sisältyy vapaat kilometrit sekä muun muassa Colorado Road Safety Fee. Tervetuloa kokemaan sujuva autonvuokraus Aspen Pitkin Countyn lentoaseman palvelupisteessämme!
Autonvuokraus Aspen Pitkin Countyn lentokentällä

Autonvuokraus Aspen Pitkin Countyn lentokentällä

Aspen Pitkin Countyn lentokenttä, lyhennettynä ASE, sijaitsee kätevästi vain 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja autonvuokrauspisteemme löydät kätevästi lentokentältä. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät helposti saapuvien lentojen tuloaulasta matkatavarahihnojen luota. Vuokra-auto tästä palvelupisteestä on helppo varata verkkosivuiltamme jo ennen matkaasi, jolloin se on kätevästi odottamassa sinua heti lentokentälle saavuttuasi ja voit aloittaa matkasi Coloradoon ja Aspeniin vaivatta.
Koe henkeäsalpaava Aspen Sixtin vuokra-autolla

Koe henkeäsalpaava Aspen Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen keskilännessä, Coloradon osavaltiossa sijaitseva Aspen on tunnettu maailmanlaajuisesti useista hiihtokeskuksistaan ja henkeäsalpaavista vuoristomaisemistaan. Hiihtokeskukset, talviurheilumahdollisuudet ja upeat maisemat ovatkin kaupungin suurin vetonaula, mutta kaupunki tunnetaan myös muun muassa musiikkijuhlistaan. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan esimerkiksi sykähdyttävän kauniisiin Maroon Bellin vuoriin, Independence Passiin tai Rio Grande Trailin vaellusreittiin tai suuntaa laskettelemaan Buttermilk Ski Resortiin tai Aspen Highlands Ski Resortiin. Aspen on talviurheilusta ja luonnossa liikkumisesta nauttivien paratiisi, mutta entisestä kaivoskaupungista löytyy myös muun muassa kaivosmuseo, taidemuseo ja muuta nähtävää. Aspenissa ja Coloradossa liikkuu hyvien kulkuyhteyksien ansiosta kätevästi vuokra-autolla ja Yhdysvaltojen valtavan tieverkoston ansiosta matkaa on helppo jatkaa halutessaan vaikka muualle Yhdysvaltoihin. Sixtin vuokra-autolla matkustaminen on joustavaa, helppoa ja kätevää, eikä sinun tarvitse huolehtia julkisten kulkuvälineiden aikatauluista. Sixt Autovuokraamosta Aspen Pitkin Countryn lentoasemalta saat kätevästi ja edullisesti käyttöösi tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, jolla matkasi sujuu vaivattomasti. Tervetuloa Sixtille!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Aspen/Pitkin County Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Aspen/Pitkin County Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aspen/Pitkin County Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Aspen/Pitkin County Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Aspen/Pitkin County Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 274 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Aspen/Pitkin County Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Aspen/Pitkin County Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Aspen/Pitkin County Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Aspen/Pitkin County Lentoasema

Näytä lisää