Auton vuokraus toimipisteestä Chicago O'Hare Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Chicago O'Hare Lentoasema

Osoite

10255 West Zemke Blvd Rental Car Center, 60666-5053 Chicago, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Chicago O'Hare Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Chicago OHaren lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Chicago OHaren lentoasemalla

Ollessasi matkalla bluesin ja jazzin kotoseuduille, hulppeiden pilvenpiirtäjien mekkaan ja shoppailijan paratiisiin, pääset kokemaan ja näkemään enemmän, kun allasi on vuokra-auto Chicago OHaren lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla ajelet huolettomasti mukavuuksista ja vapaista kilometreistä (maileista) nauttien, kokonaan omien aikataulujesi ja reittiesi mukaisesti. Perusvarusteluiden lisäksi voit siivittää ajonautintoa kätevillä lisäpalveluilla, kuten GPS-navigaattori perille löytämiseksi tai lasten turvaistuimet pienempien turvaksi. Laajennetulla lisäturvalla rauhoitat mieltäsi yllättävien tilanteiden varalta. Voit tutustua laajaan ajoneuvovalikoimaamme internetissä, ja samalla myös tehdä varauksen. Valitse omasi taloudellisista ja kompakteista sedaneista, tilavista farmareista tai näyttävistä premium-luokan autoista. Muistathan vuokrausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomallia tai -merkkiä. Autonvuokraus Chicago OHare lentoasemalta on loistava valinta niin perhelomille, shoppailulomille kuin liikematkoillekin!
Autonvuokrausta Chicagon OHare lentoasemalla

Autonvuokrausta Chicagon OHare lentoasemalla

Chicago OHaren lentoasema, lyhenne ORD, sijaitsee Pohjois-USA:ssa, kauniin Michigan-järven rannalla, ja on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä. Sixt Autovuokraamon noutopisteeseen pääset ilmaisen shuttle-bussin kyydissä matkalaukkujen noutamisen jälkeen. Kaupungin keskustaan on matkaa noin 17 mailia, ja tätä väliä liikennöivät useat eri paikallisliikenteen kulkuvälineet. Kun otat julkisten sijaan allesi Sixt vuokra-auton jo lentoasemalla, voit suunnata suoraan sinne, minne sinä itse haluat, kuten vaikkapa suoraan seikkailuun Route 66:lle!
Route 66 -alkupiste, jazzia, bluesia ja rantalomaa Sixt vuokra-autolla mukavasti kurvaillen!

Route 66 -alkupiste, jazzia, bluesia ja rantalomaa Sixt vuokra-autolla mukavasti kurvaillen!

Chicago on mitä mainioin aloituspiste autoilusta ja seikkailusta kiinnostuneille, sillä kaupungista lähtee kuuluisa Route 66. Aloita oma road trip ottamalla ohjelmaan autonvuokraus Chicago OHaren lentoasemalla ja anna laadukkaan matkanteon viedä mukanaan. Meillä voit palauttaa vuokra-auton toiseen toimipisteeseen, joten saat vapaat kädet suunnitella matkasi Chicagoon ja Yhdysvaltoihin. Chicagon miljoonakaupunki tarjoaa myös valtavasti nähtävää ja koettavaa, ja näitä paikkoja on kätevintä kierrellä laadukkaan vuokra-auton kyydissä. Nautiskele jazz- ja blues-klubeista vapaasti joko taloudellisella sedanilla tai isommalle seurueelle sopivalla minibussilla. Perheelliset voivat pakata tilavan farmarin kyytiin rantavarusteet, vaihtovaatteet, eväät ja tietenkin koko perheen, sekä suunnata yhdelle monista Michigan-järven rannoista, vaikkapa noin 7 mailin päähän Montrosen rannalle. Älä enää emmi, vaan tutustu tarjouksiimme ja ajoneuvoihimme netissä, ja vuokraa luotettava kulkupelisi jo tänään!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chicago O'Hare Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chicago O'Hare Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chicago O'Hare Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chicago O'Hare Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chicago O'Hare Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 3701 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chicago O'Hare Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chicago O'Hare Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chicago O'Hare Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Chicago O'Hare Lentoasema

Näytä lisää