Auton vuokraus toimipisteestä Philadelphia Int. Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Philadelphia Int. Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Philadelphia Int. Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Philadelphia Int. Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

3601 Island Ave, 19153-3228 Philadelphia, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 19:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:30

Palvelumme toimipaikassa Philadelphia Int. Lentoasema

Sixt autovuokraamo Philadelphia Int lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Philadelphia Int lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla käy kätevästi. Toimipisteeltämme löytyy monipuolinen valikoima vuokra-autoja eri tarpeisiin. Pystymme tarjoamaan jokaiselle jotakin. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin vaikkapa enemmän antavat minibussit ja pakettiautot. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa lastenistuimen, navigaattorin tai rajoittamattomat kilometrit. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta huoletonta, koska sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä kustannuksia. Älä myöskään unohda miettiä vakuutuksia. Meidän automme on vakuutettu perusvakuutuksella. Voit halutessasi ottaa myös kaiken kattavan vakuutuksen. Kun päämääränäsi on Philadelphia Int lentoasema, eli PHL, olemme valmiita palvelemaan sinua.
Autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla onnistuu kätevästi netissä

Autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla onnistuu kätevästi netissä

Tämä kansainvälinen, monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema on ehdottomasti yksi koko Pohjois-Amerikan vilkkaimmista. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksen ulkopuolella. Sinne pääsee helpoimmin lentokenttäbussilla. Täältä saat vuokra-auton alle kätevästi heti lomasi alkumetreiltä lähtien. Kun teet varauksen etukäteen, voit silloin vain noutaa auton avaimet, kaikki tarvittavat paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa vain sopia etukäteen. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös luksusautot ja urheiluautot.
Kaupunkiin tutustuminen onnistuu hyvin vuokra-autolla

Kaupunkiin tutustuminen onnistuu hyvin vuokra-autolla

Autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla käy helposti. Suurkaupungissa välimatkat ovat pitkiä. Vuokra-autolla pääsetkin kulkemaan kätevästi paikasta toiseen. Kun alla on vuokra-auto, ei lomaa tarvitse suunnitella niin tarkasti. Yhdysvallat on monille suomalaisille tuttu kohde. Philadelphia kuuluu Yhdysvaltojen suurimpiin kaupunkeihin. Yksi Philadelphian suosituimmista nähtävyyksistä on taidemuseo ja sen portaat. Niillä samoilla portailla on kuvattu Rocky-elokuvia, joten paikka kiinnostaa takuulla elokuvien ystäviä. Philadelphiasta löytyy myös eläintarha, jossa menee helposti koko päivä. Koska kaupungin historia ulottuu pitkälle menneisyyteen, löytyy kaupungin eri osista historiallisesti mielenkiintoisia rakennuksia. Yksi vaihtoehto on kiertää katsomassa eri kausien arkkitehtuuria. Vuokra-autolla voi tehdä myös autoretkiä muihin kaupunkeihin. Ota siis vuokra-auto Philadelphia Int lentoasemalta ja nauti lomastasi enemmän.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Philadelphia Int. Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Philadelphia Int. Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Philadelphia Int. Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Philadelphia Int. Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Philadelphia Int. Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 1844 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Matka Sixtille
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1
BMW X1
Volvo S60
Volvo S60
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T
Range Rover
Range Rover
Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Philadelphia Int. Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Philadelphia Int. Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Philadelphia Int. Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Philadelphia Int. Lentoasema

Näytä lisää