Auton vuokraus toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Las Vegas McCarran Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Las Vegas McCarran Lentoasema

Osoite

7135 Gilespie St, Suite A Rental Car Center LAS, 89119-4273 Las Vegas, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Las Vegas McCarran Lentoasema

Sixt autovuokraamo Las Vegasissa Mccarran lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Las Vegasissa Mccarran lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Las Vegasissa Mccarran lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla omaan tarpeeseensa parhaiten sopivan vuokra-auton. Meiltä vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, katumaasturit vaikeaan maastoajoon kuin esimerkiksi minibussit suurille seurueille. Voit valita vuokra-autoosi lisätarvikkeena vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Meiltä voi ottaa myös rajoittamat kilometrit, jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä reissuja. Vakuutuksiin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun haluat turvata ajamistasi entistäkin enemmän, ota silloin kaiken kattava vakuutus, joka tuo sinulle mielenrauhaa uudessa maassa ajaessa. Kun matkasi määränpää on Las Vegasin Mccarran lentoasema, eli LAS, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensihetkistä lähtien.
Autonvuokraus Las Vegasin Mccarranin lentoasemalla

Autonvuokraus Las Vegasin Mccarranin lentoasemalla

LAS on toinen Las Vegasin lentoasemista. Se palvelee yli 47 miljoonaa turistia vuosittain. Autovuokraamomme toimipiste sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Lomalaiset pääsevät sinne bussilla, joka lähtee saapuvien terminaalin ulkopuolelta. Vuokrakeskukseen saapuessasi suuntaa vain kyltille numero neljä. Sieltä pääset taksin kyydillä suoraan toimipisteellemme. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja ne myös palautetaan samaan paikkaan. Toimipisteeltämme saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-auto tuokin helppoutta ja joustavuutta lomaasi. Käänny siis puoleemme jo ennen matkalle lähtöä vuokraamalla auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse.
Koe kaikki kaupungin tarjoamat elämykset vuokra-autolla

Koe kaikki kaupungin tarjoamat elämykset vuokra-autolla

Yhdysvallat ja sen eri osavaltiot tarjoavat monia unohtumattomia elämyksiä. Ehkä niistä kaikista kiehtovin on Las Vegas. Se on kaupunki, joka ei nuku koskaan. Matkailu on koko alueen pääelinkeino, joten siihen on panostettu. Turisteja houkuttelevat tietysti kaupungin lukuisat kasinot, joilla voi koettaa onneaan. Sen lisäksi sillä on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungin 68 puistoa toivottavat kaikki tervetulleeksi viettämään aurinkoista päivää esimerkiksi piknikin muodossa. Voipa lomaan yhdistää myös retken maailmankuululle Grand Canyonille. Vuokra-auto on siis erittäin suositeltava kaupungissa, jossa välimatkat ovat pitkiä. Ota vuokra-auto Las Vegasista Mccarranin lentoasemalta ja lähde tutkimaan ympäristöä. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiina auttamaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Las Vegas McCarran Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 8888 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-AMG SL Roadster
Mercedes-AMG SL Roadster
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T
BMW 8 Series Coupe
BMW 8 Series Coupe
Range Rover
Range Rover
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW 3 Series
BMW 3 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Las Vegas McCarran Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Las Vegas McCarran Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Las Vegas McCarran Lentoasema

Näytä lisää