Auton vuokraus alueella Las Vegas

 

Suosituin kohteessa Las Vegas

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Las Vegas McCarran Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Las Vegas

Autonvuokraus Las Vegasissa tarjoaa autot ja lisäpalvelut

Autonvuokraus Las Vegasissa tarjoaa autot ja lisäpalvelut

Sixtin autonvuokraus Las Vegasissa on kannattavaa silloin, kun haluat tutustua niin kaupunkiin kuin sen lähialueisiinkin paremmin. Las Vegasissa tarvitsee vuokra-autoa, koska se on helpoin ja nopein keino päästä paikasta toiseen. Ota siis vuokra-auto vaikka koko vierailusi ajaksi ja nauti ajastasi. Meiltä saat vuokrattua niin tavallisia henkilöautoja, enemmän tilaa tarjoavia farmareita, katumaastureita sekä avo- ja urheiluautoja. Vuokraa siis itsellesi parhaiten sopiva auto jo nettisivuiltamme tai puhelimitse. Autovuokraamomme Las Vegasissa tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja niin yhdelle hengelle kuin isommillekin seurueille. Muista liittää varaukseesi myös kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet ja -palvelut. Sellaisia ovat esimerkiksi lastenistuin, GPS-navigaattori, ylimääräinen kuljettaja, rajoittamattomt kilometrit ja kaiken kattava vakuutuspaketti. Emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia. Voimme kuitenkin taata auton kategorian. Jos tarvitset apua vuokrauksessa tai mieleesi herää muita kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Koe koko upea kaupunki

Koe koko upea kaupunki

Yhdysvallat tunnetaan Las Vegasista ja sen monista mahdollisuuksista. Siellä neonvalot vilkkuvat ja kasinot kutsuvat houkuttelevasti luokseen. Ota vuokra-auto Las Vegasissa ja aja pitkin The Stripiä, joka on Las Vegasin pääkatu. Sen tunnelmaa ei voi kuvailla, vaan se täytyy kokea itse. Museoista kiinnostuneille on tarjolla muun muassa The Mob Museum, joka on moderni taidemuseo sekä The Neon Museum, jossa voi ihailla monenlaisia vilkkuvia kylttejä, jotka kertovat kaupungin pitkästä historiasta. Vuokra-autolla voi lähteä päiväretkelle Red Rock Canyonin kansallispuistoon. Siellä on erilaisia reittejä, joita voi vaeltaa ja nähdä henkeäsalpaavia maisemia ja ottaa upeita maisemakuvia. Autovuokraamomme Las Vegasissa tekee vierailustasi huomattavasti helpompaa, kun pääset kiertämään kaikki haluamasi nähtävyydet yhden reissun aikana. Sovi etukäteen nouto- ja palautusajoista ja lähde nauttimaan kaikesta, mitä Las Vegasilla on tarjottavanaan. Tulet taatusti viihtymään tässä kaupungissa Sixtin autonvuokrauksen avulla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Las Vegas

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Las Vegas?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Las Vegas sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Las Vegas.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Las Vegas?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Las Vegas. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 9232 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvo
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Las Vegas

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Las Vegas?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Las Vegas?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Las Vegas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?