Auton vuokraus alueella Arizona

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Arizona

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Phoenix Sky Harbor Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Arizona

Autonvuokraus Arizonassa Sixtin kautta

Autonvuokraus Arizonassa Sixtin kautta

Sixt Autovuokraamot Arizonassa toivottavat sinut tervetulleeksi Gran Canyonin osavaltioon! Meillä on useita eri toimipisteitä ympäri osavaltiota, joten mikäli tarvitset autonvuokrausta Arizonassa, onnistuu se kauttamme varmasti. Varmista vain toimipisteidemme sijainnit, aukioloajat sekä vuokra-autovalikoimat ennen paikan päälle saapumistasi, jotta voimme varmasti palvella sinua parhaamme mukaan. Eri toimipisteissä voi nimittäin olla erilainen valikoima autokategorioita. Kaikista toimipisteistämme löydät aina henkilö- sekä farmariautoja, useimmista myös maastoautoja, ja tietyt toimipisteet tarjoavat myös nopeita ja tyylikkäitä avo- ja urheiluautoja vuokralle. Ja mikäli toiveenasi on löytää vuokra-auto yrityksen laskuun, niin ole hyvä ja ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.Jylhään mutta kauniiseen Arizonaan kelpaa tutustua Sixtin vuokra-autolla. Vuokra-autovalikoimamme on monipuolinen ja palvelee varmasti sinunkin loma- tai työmatkasi tarpeita. Meiltä löydät niin pienemmät henkilöautot kuin isommallekin porukalle sopivat, tilavammat farmariautot. Maasturit kuljettavat sinut kätevästi paikasta toiseen moottoriteiden ulkopuolellakin. Ja moottoritiellä sitä vasta kelpaakin ajaa, jos alla on tyylikäs urheiluauto. Tai kenties tämä on se kerta, kun vihdoin toteutat unelmasi ja sujahdat avoauton rattiin. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia käyttöösi, ainoastaan tietyn autokategorian. Ja koska toimintaamme eivät kuulu piilokulut, niin muistutamme myös, että ylimääräisestä kuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mutta esimerkiksi muutokset varaukseesi tai jopa sen peruuttaminen ovat ilmaisia, mikäli maksat vuokra-auton vasta noudon yhteydessä. Kysy myös lisävarusteistamme, kuten lastenistuimesta tai GPS-navigaattorista, josta on erityisen hyvä lisävaruste tuntemattomilla seuduilla.
Autonvuokraus Arizonassa avaa ovet koko osavaltioon

Autonvuokraus Arizonassa avaa ovet koko osavaltioon

Yhdysvalloissa liikkuminen vaatii yleensä autoa, joten Sixtin vuokra-auto on mitä kätevin tapa liikkua joustavasti paikasta toiseen. Isossa maassa riittää hyvässä kunnossa olevaa tieverkkoa, jota pitkin nauttia osavaltion jylhästä, mutta kauniista maisemista. Gran Canyon on tietysti lähes pakollinen kohde, mutta pysythän tarpeeksi kaukana jyrkänteen reunalta! Luontoa rakastavalle löytyy myös paljon erilaisia luonnonpuistoja. Historian ystävän kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisiin alkuperäiskansojen jälkeläisiin. Ja kun maantien pöly alkaa kutittaa silmiä, niin suuntaa vuokra-autollasi esimerkiksi osavaltion pääkaupunkiin Phoenixiin, josta löydät niin loistavia ravintoloita kuin luontoakin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Arizona
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Arizona?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Arizona sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Arizona.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Arizona?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Arizona. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 7664 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Arizona
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Arizona?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Arizona?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Arizona?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Arizona

Näytä lisää