Autonvuokraus
Aspen/Pitkin County Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Aspen CO // Aspen/Pitkin County Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aspen/Pitkin County Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 233 Airport Rd
  81611-3569 Aspen US +1-9708894722
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ASE
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Aspen Pitkin Countyn lentokentällä

Voit aloittaa matkasi Aspeniin, Coloradoon, kätevästi hankkimalla vuokra-auton Aspen Pitkin Countyn lentokentän Sixt Autovuokraamosta. Kattavasta vuokra-autojen valikoimastamme löydät sopivan vuokra-auton, kuten näppärät henkilöautot, tilavat ja luotettavat farmarit sekä maasturit ja tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Vuokra-autolla kuljet Aspen Pitkin Countyn lentoasemalta kätevästi muualle Coloradoon itsellesi sopivaan tahtiin. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata varaamasi vuokra-autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Lisäpalveluistamme löytyvät niin GPS-navigaattorit, eri ikäisille lapsille sopivat istuimet sekä esimerkiksi rajaton tietullipalvelu, joilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän. Vuokraukseen sisältyy vapaat kilometrit sekä muun muassa Colorado Road Safety Fee. Tervetuloa kokemaan sujuva autonvuokraus Aspen Pitkin Countyn lentoaseman palvelupisteessämme!

Autonvuokraus Aspen Pitkin Countyn lentokentällä

Aspen Pitkin Countyn lentokenttä, lyhennettynä ASE, sijaitsee kätevästi vain 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja autonvuokrauspisteemme löydät kätevästi lentokentältä. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät helposti saapuvien lentojen tuloaulasta matkatavarahihnojen luota. Vuokra-auto tästä palvelupisteestä on helppo varata verkkosivuiltamme jo ennen matkaasi, jolloin se on kätevästi odottamassa sinua heti lentokentälle saavuttuasi ja voit aloittaa matkasi Coloradoon ja Aspeniin vaivatta.

Koe henkeäsalpaava Aspen Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen keskilännessä, Coloradon osavaltiossa sijaitseva Aspen on tunnettu maailmanlaajuisesti useista hiihtokeskuksistaan ja henkeäsalpaavista vuoristomaisemistaan. Hiihtokeskukset, talviurheilumahdollisuudet ja upeat maisemat ovatkin kaupungin suurin vetonaula, mutta kaupunki tunnetaan myös muun muassa musiikkijuhlistaan. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan esimerkiksi sykähdyttävän kauniisiin Maroon Bellin vuoriin, Independence Passiin tai Rio Grande Trailin vaellusreittiin tai suuntaa laskettelemaan Buttermilk Ski Resortiin tai Aspen Highlands Ski Resortiin. Aspen on talviurheilusta ja luonnossa liikkumisesta nauttivien paratiisi, mutta entisestä kaivoskaupungista löytyy myös muun muassa kaivosmuseo, taidemuseo ja muuta nähtävää. Aspenissa ja Coloradossa liikkuu hyvien kulkuyhteyksien ansiosta kätevästi vuokra-autolla ja Yhdysvaltojen valtavan tieverkoston ansiosta matkaa on helppo jatkaa halutessaan vaikka muualle Yhdysvaltoihin. Sixtin vuokra-autolla matkustaminen on joustavaa, helppoa ja kätevää, eikä sinun tarvitse huolehtia julkisten kulkuvälineiden aikatauluista. Sixt Autovuokraamosta Aspen Pitkin Countryn lentoasemalta saat kätevästi ja edullisesti käyttöösi tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, jolla matkasi sujuu vaivattomasti. Tervetuloa Sixtille!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 19:00
Juhlapyhä10:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aspen/Pitkin County Lentoasema ASE 233 Airport Rd 81611-3569 Aspen 39.219481, -106.863962 +1-9708894722

Sixt-toimipiste Aspen/Pitkin County Lentoasema ASE

233 Airport Rd
81611-3569 Aspen
 
Puhelinnro +1-9708894722

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service