Autonvuokraus
Atlanta Hartsfield Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Atlanta // Atlanta Hartsfield Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Atlanta Hartsfield Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2200 Rental Car Center Parkway
  30337 College Park US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ATL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Atlantassa Hartfieldin lentoasemalla

Autonvuokraus Atlantassa Hartfieldin lentoasemalla on helppoa. Tarjoamme todella laajan valikoiman vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löydätkin vuokra-autot niin yhdelle kuin useammalle henkilölle. Meiltä vuokraat niin edullisia kaupunkiautoja kuin enemmän tilaa tarjoavia farmareitakin. Sen lisäksi saat vuokrattua myös nelivetoiset autot, katumaasturit, urheiluautot ja luksusautot. Automme ovat aina uusinta mallia ja niissä on varusteina muun muassa ilmastointi sekä turvatyynyt. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten lastenistuimen tai navigaattorin. Mikäli ajatuksissasi on ajaa pidemmälle, voit liittää vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta voit ottaa täysvakuutuksen, joka kattaa kaikki vahingot. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset jatkamaan matkaasi lentoasemalta hotellille ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Atlantaan Hartsfieldin lentoasemalle on henkilökuntamme valmiina auttamaan autonvuokrauksen kanssa. Huomioi varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta onnistuu netistä

ATL sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on hyvin suuri. Vuosittainen kävijämäärä kohoaa reilusti yli 100 miljoonaan matkustajaan. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksen ulkopuolella. Sinne pääsee RCC-junayhteydellä jokaisesta terminaalista. Jos olet vuokrannut auton etukäteen joko netistä tai puhelimitse, vuokrauskin tulee sujumaan nopeasti. Voit vain käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Palvelemme matkalaisia ympäri vuorokauden. Älä epäröi kysyä, jos sinulla on vuokraukseesi liittyviä kysymyksiä. Asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan.

Koe metropoli vuokra-autolla

Yhdysvallat on suuri maa, jossa kaupungit ovat suuria ja välimatkat usein pitkiä. Autonvuokraus Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta pelastaa sinut monelta päänvaivalta, sillä vuokra-auto on helpoin tapa liikkua miljoonakaupungissa. Kaupunki on Georgian osavaltion pääkaupunki. Sen suositumpia vierailukohteita on muun muassa erilaiset museot, kuten Martin Luther King Jr. National Historic Site, joka valottaa niin kaupungin kuin koko Yhdysvaltojen historiaa. Kun otat vuokra-auton Atlantasta Hartsfieldin lentoasemalta, pääset kulkemaan myös kaupungin ulkopuolella ja tutustumaan muuhunkin Georgiaan. Voit viettää vaikka piknikiä aurinkoisena päivänä jossakin alueen vehreistä puistoista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Atlanta Hartsfield Lentoasema ATL 2200 Rental Car Center Parkway 30337 College Park 33.640616, -84.462923 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Atlanta Hartsfield Lentoasema ATL

2200 Rental Car Center Parkway
30337 College Park
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service