Autonvuokraus
Beverly Hills, CA
Piilota
Yhdysvallat // Beverly Hills, CA
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Beverly Hills, CA

Ikoniset, elokuvistakin tutut Beverly Hillsin kukkulat ovat lähelläsi vuokratessasi vuokra-auton Sixt Autovuokraamo Beverly Hillsistä. Tämä legendaarinen viihdeteollisuuden keskittymä Yhdysvalloissa on valloitettavanasi, kun valitset autonvuokrauksen Beverly Hillsissä. Valikoimastamme löytyy oivallinen kirjo vuokra-ajoneuvoja, joihin lukeutuvat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Kruisaile pitkin Kalifornian aurinkoisia kukkuloita vuokra-autolla Beverly Hillsissä. Sixtin vuokra-autolla matkustat turvallisesti luotettavan Beverly Hillsin autovuokraamomme monipuolisia palveluja hyödyntäen. Matka perheen parissa tai ystävien kanssa, työmatka Kaliforniassa tai kaupunkiloma rakastetun kanssa sujuu mutkattomammin kun teet varauksesi etukäteen Sixtin verkkosivuilla, mobiilisovelluksellamme tai puhelimitse. Autonvuokraus Beverly Hillsissä tuo matkallesi jännitystä ja vapautta, ja voit nauttia tutustumisesta tähän Hollywood-tähtien asuttamaan kaupunkiin oman aikataulusi mukaan.

 
 • Beverly Hills
  264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 15:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Beverly Hills

  Sixt Autonvuokraus
  264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 15:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo tarjoaa maailmanluokan palvelua Beverly Hillsissä

Kansainvälinen Sixt on Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys. Toimipisteitämme on nykyään yli 105 maassa. Sixt tunnetaan muun muassa laadukkaasta ja tyylikkäästä autokalustosta, joka kuuluu Euroopan kärkiluokkaan. Autovuokraamomme Beverly Hillsissä tarjoaakin laadukkaan valikoiman vuokra-autoja, johon kuuluvat niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusta henkivät ja tyylikkäät urheilu- ja henkilöautot kuin luotettavat maasturit. Autonvuokraus Beverly Hillsissä on luotettavaa käyttäessäsi Sixtin palveluja. Tehtyäsi varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse henkilökuntamme valikoi tarpeitasi parhaiten vastaavan ajoneuvon. Emme valitettavasti varaa tiettyjä ajoneuvoja, vaan voit valita haluamasi autokategorian. Lisää vuokrapakettiisi turvaa ja mukavuutta tuovia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lasten turvaistuin, usea kuljettaja mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, tai lisävakuutus. Sixt Autovuokraamon palveluilla nautit enemmän matkastasi Beverly Hillsissä!

Tutustu elokuvatähtien kotikapupunkiin Beverly Hillsiin Sixtin vuokra-autolla

Los Angelesin maakunnassa sijaitseva Beverly Hills on mainio lähtöpiste matkallesi, kun haluat saada kaiken irti Kalifornian mielenkiintoisimmista kohteista. Shoppailijat nauttivat päivästä kaupungin keskustassa sijaitsevan Rodeo Driven putiikeissa. Viihdemaailmasta kiinnostuneille vierailu West 52nd Streetin ja 6th Avenuen kulmauksesta löytyvässä The Paley Centre for Mediassa on ikimuistettava kokemus. Päivän päätteeksi voit hemmotella itseäsi East West Bankin ja South Beverly Driven kulmasta löytyvässä Tokomo Spassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service