Autonvuokraus
Beverly Hills
Piilota
Yhdysvallat // Beverly Hills, CA // Beverly Hills
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Beverly Hills: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LAXC04
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 15:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Kalifornian auringon alle

Autonvuokraus Beverly Hillsissä, Kaliforniassa, käy helposti ja luotettavasti Sixt Autovuokraamo Beverly Hillsistä. Vuokra-autolla nautit vierailustasi Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitsevaan Beverly Hillsiin ja viereiseen Los Angelesiin täysin siemauksin. Sixt on erinomainen valinta autonvuokraukseen Beverly Hillsissä, sillä meiltä löydät sekä laadukkaan vuokra-autovalikoiman, erinomaiset lisäpalvelut että edulliset hinnat. Lisäksi osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä viikon jokaisena päivänä. Beverly Hillsin toimipisteemme sijaitsee Beverly Hillsin kaupungin kaakkoisosassa La Cienega -puiston vieressä, Beverly Centerin ostoskeskuksen läheisyydessä. Toimipiste sijaitsee lähellä monia Beverly Hillsin hotelleista ja sen lähistöllä on useita bussipysäkkejä paikalle julkisella liikenteellä saapuville matkailijoille.

Laadukkaat vuokra-autot Beverly Hillsissä edullisesti Sixtiltä

Valitse matkustustavaksi vuokra-auto ja huomaat, kuinka rentoa ja mukavaa matkustaminen voi olla. Vuokra-autolla et ole sidottu julkisen liikenteen aikatauluihin, vaan liikut paikasta toiseen juuri silloin, kun sinulle sopii. Vuokra-auto tarjoaa mahdollisuuden myös spontaaniuteen, sillä vuokra-autolla matkustaessa voit pysähtyä mielenkiintoiselta vaikuttaviin kohteisiin mielesi mukaan ja muuttaa reittiäsi päivän mittaan. Henkilöautomme tarjoavat sinulle luotettavan ja taloudellisen matkustusmuodon, kun taas farmareidemme kyytiin mahtuu suurempikin seurue matkatavaroineen. Jos taas haluat matkustaa tyylillä nauttien samalla erinomaisesta ajokokemuksesta, valitse käyttöösi urheiluauto tai avoauto. Voit tutustua autokategorioihimme tarkemmin varauksen yhteydessä. Huomaathan, että voit varauksen yhteydessä valita ainoastaan sinulle sopivimman autokategorian, et tietyn merkkistä tai mallista autoa. Valitsemastasi autokategoriasta riippumatta valittavanasi on lisäksi laajasti erilaisia lisäpalveluja, jotka varmistavat, että matkasi sujuu mahdollisimman sujuvasti. Voit valita vuokra-autoosi esimerkiksi Sixt Connect Plus -palvelun, joka tarjoaa käyttöösi nopean langattoman verkon ja ilmaiset kansainväliset puhelut 60 minuuttiin asti, tai lisäkuljettajan, jonka kanssa useampi henkilö voi vuorotella kuljettajan roolissa. Pääset tutustumaan lisäpalveluihimme ja valitsemaan niistä sinulle sopivimmat varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 15:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Beverly Hills LAXC04 264 S La Cienega Blvd 90211-3302 Beverly Hills 34.063352, -118.375872 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Beverly Hills LAXC04

264 S La Cienega Blvd
90211-3302 Beverly Hills
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service