Autonvuokraus
Brooklyn NY
Piilota
Yhdysvallat // Brooklyn NY
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brooklyn NY

Sixt Autovuokraamo Brooklynissa New Yorkissa auttaa sinua, kun etsit edullista ja laadukasta autonvuokrausta. Autovalikoimamme on laaja ja palvelee kaikenlaisia asiakkaita. Vuokraa meiltä taloudellinen henkilöauto, tyylikäs avoauto tai urheiluauto, tilava farmari tai nelivetomaasturi. Meiltä löydät ajoneuvot joka makuun. Vuokraus on helppoa, ja autokalustomme koostuu suosituimpien automerkkien uusimmista malleista. Hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin Brooklynissa!

 
 • New York City Battery Park
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  ma. - la.06:30 - 21:00
  su.06:30 - 22:00
  Juhlapyhä06:30 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • New York City Battery Park

  Sixt Autonvuokraus
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  ma. - la.06:30 - 21:00
  su.06:30 - 22:00
  Juhlapyhä06:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Brooklynissa asiantuntemuksella

Sixt Autovuokraamo Brooklynissa tarjoaa monipuolisen, asiantuntevan vuokrauskokemuksen. Tarjoamme vapaat ajokilometrit ja automaattivaihteiset vuokra-autot. Varausvaiheessa voit valita juuri sinulle sopivat lisävarustelut matkaasi helpottamaan. Suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria erityisesti, kun olet Brooklynissa ensimmäistä kertaa. Lastenistuimet tuovat turvaa ja mukavuutta perheen pienimmille. Kun haluat ajaa varman päälle, lisää varaukseesi monipuoliset vakuutukset. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Brooklynissa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Anna meidän tarjota sinulle mitä huolettomin autonvuokraus Brooklynissa!

Koe trendikäs Brooklyn vuokra-autolla

New York on Yhdysvaltojen runsasväkisin kaupunki, ja yksi tärkeimmistä kulttuuri- ja talouskeskuksista maailmassa. Trendikäs Brooklyn on New Yorkin tiheimmin asuttu hallintoalue ja sen yhdistää Manhattaniin monumentaalinen Brooklyn Bridge, jonka ylittäminen vuokra-autolla ajaen on jo yksi nähtävyys itsessään. Brooklynin keskusta on alueen hallinnollinen ja kulttuurillinen keskus. Koe kontrasti Brooklynin eri alueiden välillä. Käy China Townissa Sunset Parkissa, jonne on Downtownista rantaviivaa pitkin noin 9 kilometriä. Paikallinen shoppailijan paratiisi sijaitsee puolestaan Flatbush Avenuella, jonne ajaa puolessa tunnissa. Brooklynin kuuluisin puisto, Prospect Park, sijaitsee keskustasta noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Siellä viettävät päiväänsä niin seurueet, pariskunnat kuin lapsiperheetkin.

Coney Island sijaitsee aivan Brooklynin eteläosassa, noin 45 minuutin ajomatkan päässä. Siellä voit rentoutua useita kilometrejä pitkällä rannalla tai käydä New York Aquariumissa, jossa pääsee ihastelemaan muun muassa merileijonia, pingviinejä ja hylkeitä. Brooklynista Manhattanille ajaa liikenteestä riippuen noin 45 minuutissa. Vuokra-autolla pääset kätevästi myös muille lähialueille, kuten Queensiin. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, me Sixtillä haluamme, että nautit autonvuokrauksesta Brooklynissa täysin siemauksin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service