Autonvuokraus
Chicago O'Hare Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Chicago // Chicago O'Hare Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chicago O'Hare Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ORD
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 22:00
Juhlapyhä06:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Chicago OHaren lentoasemalla

Ollessasi matkalla bluesin ja jazzin kotoseuduille, hulppeiden pilvenpiirtäjien mekkaan ja shoppailijan paratiisiin, pääset kokemaan ja näkemään enemmän, kun allasi on vuokra-auto Chicago OHaren lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla ajelet huolettomasti mukavuuksista ja vapaista kilometreistä (maileista) nauttien, kokonaan omien aikataulujesi ja reittiesi mukaisesti. Perusvarusteluiden lisäksi voit siivittää ajonautintoa kätevillä lisäpalveluilla, kuten GPS-navigaattori perille löytämiseksi tai lasten turvaistuimet pienempien turvaksi. Laajennetulla lisäturvalla rauhoitat mieltäsi yllättävien tilanteiden varalta. Voit tutustua laajaan ajoneuvovalikoimaamme internetissä, ja samalla myös tehdä varauksen. Valitse omasi taloudellisista ja kompakteista sedaneista, tilavista farmareista tai näyttävistä premium-luokan autoista. Muistathan vuokrausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomallia tai -merkkiä. Autonvuokraus Chicago OHare lentoasemalta on loistava valinta niin perhelomille, shoppailulomille kuin liikematkoillekin!

Autonvuokrausta Chicagon OHare lentoasemalla

Chicago OHaren lentoasema, lyhenne ORD, sijaitsee Pohjois-USA:ssa, kauniin Michigan-järven rannalla, ja on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä. Sixt Autovuokraamon noutopisteeseen pääset ilmaisen shuttle-bussin kyydissä matkalaukkujen noutamisen jälkeen. Kaupungin keskustaan on matkaa noin 17 mailia, ja tätä väliä liikennöivät useat eri paikallisliikenteen kulkuvälineet. Kun otat julkisten sijaan allesi Sixt vuokra-auton jo lentoasemalla, voit suunnata suoraan sinne, minne sinä itse haluat, kuten vaikkapa suoraan seikkailuun Route 66:lle!

Route 66 -alkupiste, jazzia, bluesia ja rantalomaa Sixt vuokra-autolla mukavasti kurvaillen!

Chicago on mitä mainioin aloituspiste autoilusta ja seikkailusta kiinnostuneille, sillä kaupungista lähtee kuuluisa Route 66. Aloita oma road trip ottamalla ohjelmaan autonvuokraus Chicago OHaren lentoasemalla ja anna laadukkaan matkanteon viedä mukanaan. Meillä voit palauttaa vuokra-auton toiseen toimipisteeseen, joten saat vapaat kädet suunnitella matkasi Chicagoon ja Yhdysvaltoihin. Chicagon miljoonakaupunki tarjoaa myös valtavasti nähtävää ja koettavaa, ja näitä paikkoja on kätevintä kierrellä laadukkaan vuokra-auton kyydissä. Nautiskele jazz- ja blues-klubeista vapaasti joko taloudellisella sedanilla tai isommalle seurueelle sopivalla minibussilla. Perheelliset voivat pakata tilavan farmarin kyytiin rantavarusteet, vaihtovaatteet, eväät ja tietenkin koko perheen, sekä suunnata yhdelle monista Michigan-järven rannoista, vaikkapa noin 7 mailin päähän Montrosen rannalle. Älä enää emmi, vaan tutustu tarjouksiimme ja ajoneuvoihimme netissä, ja vuokraa luotettava kulkupelisi jo tänään!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 22:00
Juhlapyhä06:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chicago O'Hare Lentoasema ORD 10255 West Zemke Blvd 60666-5053 Chicago 41.992844, -87.882004 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Chicago O'Hare Lentoasema ORD

10255 West Zemke Blvd
60666-5053 Chicago
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service